Heroes for Heroes fietsen bijna 1.500,00 bij elkaar.

13-01-2020 17:35Kinderarts Jaap Kooijman toont vol trots de net uitgereikte cheque.

Kinderarts Jaap Kooijman toont vol trots de net uitgereikte cheque.

BREDA/ BERGEN OP ZOOM - Op zaterdag 11 januari 2020 organiseerde Heroes for Heroes voor de negende editie de jaarlijkse spinning marathon in Bergen op Zoom. Tijdens de spinning marathon stappen jong en oud op de fiets om zoveel mogelijk geld op te halen voor landelijke en regionale goede doelen die de strijd tegen kanker en andere levensbedreigende ziekten aangaan.


Jong en oud fietsen op de spinfietsen als ware Heroes om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en 'alles te geven' voor alle Heroes die het gevecht tegen kanker zijn aangegaan, aangaan en nog aangaan. Diverse instructeurs en ambassadeur Michael Boogerd zweepten de deelnemers op een enthousiaste en soms emotionele wijze op om zich fysiek maximaal in te spannen.


Goede doel: Vrienden van Amphia:

Met succes! Scholieren van RSG 't Rijks, waarvan tien zelf mee fietsten, en vijf dansers van House of Marqueez, hebben vandaag bijna 1.500,00 euro opgehaald voor de Vrienden van Amphia. Vanuit het Amphia zelf fietsten de kinderartsen Jaap Kooijman en Paul van Mossevelde mee. Ook teamleidinggevende kindergeneeskunde neonatoligie Isabelle Buise en fondsenwerver Giel Baaij deden mee.


Een vermoeide, maar duidelijk zichtbaar enthousiaste Jaap Kooijman: "We zijn heel erg blij met dit prachtige bedrag. Hiervoor kunnen we het gewenste spelapparaat bij de behandelkamer voor kinderen met kanker aanschaffen". Collega Giel Baaij voegde toe: "We vinden het een eer dat we voor het tweede jaar als goed doel mee mogen doen. Het is een geweldig sportief evenement waar iedereen zich verbonden voelt met elkaar. Graag komen we volgend jaar weer terug met een grotere groep collega's van Amphia". Tevens nodigde hij de kinderen van 't Rijks en de dansers van House of Marqueez uit om te komen kijken naar het nieuwe ziekenhuis. Met de jonge dansers is afgesproken dat ze komen dansen in het nieuwe Amphia in Breda.


Meer informatie vindt je op: www.heroesforheroes.nlBron: www.internetbode.nl