Het is bijna zover: B-café gaat open.

02-04-2021 17:41

B-café            
Lotgenotencontact is door COVID-19 erg veranderd. Een koffieochtend in een inloophuis, gespreksgroepen in het ziekenhuis en ook de regionale bijeenkomsten van Borstkankervereniging Nederland voor lotgenoten kunnen niet doorgaan. Gelukkig vonden wij een oplossing: per 12 april 2021 is er speciaal voor onze leden online lotgenotencontact bij Stamtafel!


Wat is Stamtafel?

Stamtafel is een eenvoudig te gebruiken online platform. Je kunt van achter je computer in contact komen met lotgenoten. Allemaal via een veilige verbinding en afgeschermd voor anderen.


Wat houdt lotgenotencontact in ons B-café op Stamtafel.nl in?

We kunnen met elkaar chatten en ook online bijeenkomsten houden waarbij we elkaar via de computer kunnen zien. Je gesteund voelen door mensen die uit eigen ervaring weten waar jij middenin zit. Ontdekken dat er anderen zijn met dezelfde gevoelens. Tips uitwisselen over de zorg, hoe ga met sommige klachten om en bijvoorbeeld over mogelijkheden om extra hulp te krijgen. Naar elkaar luisteren, elkaar troosten en er mag zeker ook gelachen worden. B-café is er voor jou!


Neem deel aan ons B-café!


B-café is er voor leden van Borstkankervereniging Nederland. Wil je aanschuiven aan onze stamtafel, maar ben je nog geen lid?


Meld je dan nu! Dan krijg je ook ons mooie notitieboek.Word lid!
Bron: www.borstkanker.nl