Het toon Hermans Huis Maastricht bij u thuis op 5 Maart 2021.

05-03-2021 10:00

Het toon Hermans Huis Maastricht bij u thuis!


Het gaat dan helaas nog even duren voor we de deuren van ons hartverwarmend huis weer mogen openen en zelfs als we na 2 maart open mogen gaan, zal dat nog met de nodige restricties zijn. Tot die tijd komen we gewoon bij u thuis, online op vaste momenten. Want we missen het contact met onze gasten enorm.


Daarom starten we deze maand met:

Het Toon Hermans Huis komt bij u thuis middels online bijeenkomsten.Om de week op vrijdag van 10:00 tot 11: 00 uur organiseren we een online bijeenkomst voor iedereen die behoefte heeft aan een luisterend oor of wel wat advies kan gebruiken.Onze Life Changer Pascale-Renee verzorgt deze live bijeenkomsten. 


Zet een lekker kopje koffie of thee en schuif aan bij een gesprek waar lotgenoten elkaar ontmoeten en Pascale-Renee er is om iedereen een hart onder de riem te steken en wat tips te geven.De bijeenkomsten vinden plaats op vrijdag 5 maart en 19 maart 2021.We gebruiken hiervoor Messengerrooms, het online ontmoetingsplatform van Facebook. U vindt de link hier: https://msngr.com/vbxxzmyzhjhz Even voor 10:00 uur op de link klikken en dan wijst de rest zich vanzelf. 


Heeft u in de tussentijd behoefte aan een telefonisch gesprek?

Dan kunt u dit via de mail info@toonhermanshuismaastricht aangeven of een berichtje inspreken op onze voicemail via 043-3261000. U wordt dan teruggebeld door een van onze vrijwilligers.Wij hopen u uiteraard weer snel en veilig te kunnen ontmoeten.