Hospice Bethlehem te Nijmegen.

09-02-2014 21:03
 

 


Over de zorg in de laatste levensfase:


In de Nijmeegse benedenstad, met prachtig uitzicht over de Waal, is in het sfeervolle voormalige klooster van de zusters Dominicanessen aan de St. Antoniusplaats Hospice Bethlehem gevestigd. Het hospice bestaat sinds 2003 en maakt deel uit van Kalorama. Hospice Bethlehem is een van de twintig highcare hospices in Nederland. Het biedt plaats aan tien mensen die zich in de laatste fase van hun leven bevinden.
 

Hospice Bethlehem verleent zorg aan mensen voor wie thuis sterven niet wenselijk of niet mogelijk is. Zij kunnen in het hospice worden opgenomen als de levensverwachting minder dan drie maanden is.Wat biedt het hospice?


Al onze artsen, medewerkers en vrijwilligers streven ernaar om het dagelijkse leven van elke gast zo comfortabel mogelijk te maken. Een persoonlijke en warme aanpak staat voorop. Daarom hebben we, naast de lichamelijke zorg, veel aandacht voor sociale, psychische en spirituele begeleiding. Wij respecteren iedere levensovertuiging.

We hebben oog voor de familie en naasten van elke gast. Zij zijn altijd van harte welkom in het hospice. Er zijn geen bezoektijden. Het is natuurlijk ook

mogelijk om bij de zorg betrokken te worden. Logeerfaciliteiten zijn beschikbaar. Hiervoor vragen wij een onkostenvergoeding.


 

Meer weten? Kijk op www.hospicebethlehem.nl 


Hospice Bethlehem
St. Anthoniusplaats 10
6511 TR Nijmegen
Routebeschrijving

Telefoon: (024) 382 86 30
Fax: (024) 322 07 05
E-mail: hospice.bethlehem@kalorama.nl


 

Bron:  www.hospicebethlehem.nl