Hospice Bronnerhof doet mee aan de actie Warm Hart van KRO-NCRV.

05-10-2021 14:19Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Hospice Bronnerhof in Born is deelnemer aan de door omroep KRO-NCRV georganiseerde actie Warm Hart.


Warm Hart is een actie waarmee iedereen op goede doelen kan stemmen die aandacht - en daarmee een donatie - verdienen. Hospice Bronnerhof roept daarom op om hen te steunen en zo kans te maken op een donatie van 2.500, 5.000 of zelfs 10.000 euro.


Jet de Levie uit Einighausen is één van de deelnemers van Actie Warm Hart van KRO-NCRV. Zij zet zich in om voor Hospice Bronnerhof zoveel mogelijk stemmen te werven en zo kans te maken op een donatie van 10 mille. Zij vertelt waarom juist dit goede doel dit financiële steuntje in de rug van de KRO-NCRV verdient: "Bronnerhof is een kleinschalig hospice of bijna thuis huis en valt onder de verantwoordelijkheid van de stichting 'Bijna thuis huis Swentibold', een plaats waar terminaal zieke mensen de laatste levensfase van hun leven kunnen doorbrengen in een warme, huiselijke omgeving".


Met de donatie wil Hospice Bronnerhof de gastenkamers moderniseren en kamers voor respijtzorg realiseren.


"Je helpt mij enorm door te stemmen op het door mij ingezonden goede doel!", aldus Jet.Stemmen is gratis. Via onderstaande link kunt u laten weten voor welk doel u een Warm Hart heeft.


Actie Warm Hart - breng uw stem uitKRO-NCRV organiseert deze actie elk jaar omdat zij het belangrijk vindt een duurzame samenleving door te kunnen geven aan volgende generaties. Dat doet KRO-NCRV door in gesprek te gaan met elkaar en deze waardevolle verhalen te delen.Stemmen kan vanaf nu tot en met 18 november 2021.

Bron: www.sittard-geleen.nieuws.nl/nieuws