Hospice Ede / de Olijftak.

09-08-2014 09:45

Welkom in De Olijftak.

Een sfeervol thuis in de laatste levensfase


Als genezing niet meer mogelijk is en het thuis niet meer kan of wenselijk is biedt Hospice Ede De Olijftak een sfeervol en gastvrij laatste thuis.

In De Olijftak nemen we echt de tijd voor onze gasten en geven we precies die persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding waar behoefte aan is. Dat doen we vanuit een protestants christelijke identiteit, maar uiteraard is iedereen van harte welkom in De Olijftak, ongeacht hun geloofsovertuiging.Meer weten?

Als thuis niet meer kan, biedt Hospice Ede een sfeervol thuis. Ons hospice is gelegen nabij het centrum van Ede in een bosrijke omgeving. Hospice Ede, De Olijftak maakt deel uit van Woon-, Zorg en Dienstencentrum Bethanië. Het verpleegkundig team is 24 uur aanwezig en wordt ondersteund door vrijwilligers. De eigen huisarts is verantwoordelijk voor de medische zorg. Voor vragen over Hospice Ede kunt u het beste telefonisch contact opnemen.


De receptioniste van zorgcentrum bethanië verbindt u door met de coördinator of verpleegkundige van het hospice. Telefoon: (0318) 68 99 99.


Hospice Ede "De Olijftak"
Platteelhof 3, 6711 JK Ede
Telefoon (0318) 68 99 99
E-mail olijftak@bethanie.nl


Bron:  www.hospice-ede.nl