Hospice Heuvelrug te Zeist.

09-02-2014 17:42
 

 


Onze visie:

Het hospice staat open voor iedereen, alle gezindten en leeftijden. Uitgangspunt van Hospice Heuvelrug is de hoogst mogelijke kwaliteit van leven, waarin de gast zelf de regie behoudt.
Het hospice wil ongeneeslijk zieke mensen de mogelijkheid bieden om de laatste levensfase volwaardig te léven. De gast staat centraal en daarbij vanzelfsprekend ook de naasten.


Locatie:

Hospice Heuvelrug is gevestigd in woonzorgcentrum Heerewegen van Warande. Het ligt in een bosrijke omgeving in Zeist en binnen een kilometer van het treinstation Driebergen-Zeist. Voor de deur is een bushalte met diverse opstapmogelijkheden. Reisinformatie hangt op het prikbord in de hal. Hier treft u tevens een ruim gesorteerde winkel aan, en een kapsalon. Verder kunt u gebruik maken van een bibliotheek, het terras, de conversatiezaal en het restaurant.
Recht tegenover de ingang van locatie Heerewegen ligt hotel-restaurant Kerckebosch. Daarachter ligt een winkelcentrum met o.a. een delicatessenzaak, drogisterij, snackbar, supermarkt, Chinees restaurant en een café met eenvoudige plateservice.
Kortom, een diversiteit aan mogelijkheden dichtbij het hospice.


Contactgegevens Hospice Heuvelrug:

Arnhemse Bovenweg 80
3708 AH Zeist

Telefoon: 030 - 698 4280
Fax: 030 - 698 4288
Email: hospice@warandeweb.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Manager hospice: Gerda Kamp
Coördinator hospice a.i.: Emmie Bakker

Emmie Bakker


 


Bron:  www.hospice-heuvelrug.nl