Hotstone massage of voetreflex massage door Monique in Inloophuis Medemblik. / Elke donderdag.

12-07-2019 10:30
Activiteit:

Hotstone massage of voetreflex massage. 


Hotstone massage door monique:

Voor onze gasten geven wij ook Hotstone massage, dit ter beoordeling van de coördinators. Vind jij ook dat je daar eens recht op hebt? Geef je dan op. Als je in aanmerking komt dan krijg je dat zo snel mogelijk bericht van. (reserveren verplicht)


Ontstaan van Hot Stone massage:

Hotstone ( hete stenen) massage is eigenlijk een eeuwenoud gebruik. De Grieken en Romeinen gebruikten in hun badhuizen al warme stenen om elkaar mee te masseren. Ook bij de Inca's, indianen, Maöries en vele andere culturen was dit gebruik gekend. In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hier werden de stenen onder andere geplaatst op de acupunctuurpunten en gestreken over de meridianen.


Wat is Hot Stone massage:

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "stretching effect" op de spieren. Voor de Hot Stone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Na de legging van de Hot Stones op het lichaam word je gemasseerd met de warme stenen en olie. De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam.


Voetreflex massage door Monique:

Voetreflextherapie is een zeer effectieve therapeutische voetmassage. Met voetreflextherapie behandelt u - via de voeten - de mens als geheel. Als iemand ziek is of uit balans, dan raken zijn energiekanalen geblokkeerd. Met voetreflextherapie ruimt u de blokkades op en brengt u de energiestroom weer op gang. U herstelt het natuurlijke evenwicht tussen lichaam en geest, zodat genezing kan plaatsvinden


Data + Tijd:

Elke donderdag van 10:30 tot 12:30


Kosten:

Er zijn voor onze gasten geen kosten aan verbonden, maar een vrijwillige bijdrage in de 'lief en leed pot'wordt heel erg op prijs gesteld (naar draagkracht)


Reserveren en meer informatie:

Mail: info@inloophuismedemblik.nl

Tel: 06-10227488 of 0227-820170


Adres:

Inloophuis Medemblik,

Oosterhaven11,

1671 AA Medemblik.
Bron: www.inloophuismedemblik.nl