Houten KiKa-meeuw van Daan in de tuin of op je balkon of kamer.

11-05-2020 17:00


Sommelsdijk - Kees Witte, ambassadeur van KiKa Goeree-Overflakkee werd verrast door Daan Vijfhuizen (19) uit Sommelsdijk. Kees vertelt: "Nu hebben we echt een superleuke actie voor Kika! Afgelopen week komt Daan bij me aan de deur en zegt: 'Ik heb een leuk idee voor jullie mooie doel!'.


" Daan wordt aanstaande woensdag 13 mei 2020 20 jaar. Daan: "In verband met de uitbraak van het coronavirus vier ik geen verjaardag, maar ik dacht dat het een idee is om houten meeuwen te gaan maken voor in de tuin en deze te gaan verkopen voor KiKa."


Daan was van plan te vragen aan familie, vrienden en kennissen dat ze in plaats van een cadeau of geld aan hem geven, bij hem een meeuw willen kopen. Kees Witte: "Dit is een fantastisch plan en met dit geld gaan we samen de strijd aan tegen kinderkanker!"


De meeuw kost slechts €7,50 en dat bedrag gaat in zijn geheel naar KiKa.


Kees: "Ik vind het echt een supergoeie actie van Daan en heb tegen hem gezegd: Daan, jij zaagt de meeuwen en dan ga ik ze voor je verven! Inmiddels zijn er al veel meeuwen besteld en moeten we er al 32 maken!"


Bestel een KiKa-meeuw van Daan:


Ook zo'n toffe KiKa-meeuw van Daan in de tuin of op je balkon of kamer hangen?

Bestel bij KiKa Goeree Overflakkee, tel. 06 33 77 87 17.
Bron: www.igo.nl/nieuws/actueel