Inloophuis De Ontmoeting houdt contact.

25-04-2020 19:36


Auteur: Wim Noorlander - barneveldsekrant.nlEen belletje met een babbeltje vanuit het lege Inloophuis.  

Foto: Wim Noorlandeer.

 
Elke woensdagmiddag was het druk in de Ontmoetingsruimte achter de Gereformeerde kerk in Voorthuizen. Vaak 50 tot 70 bezoekers. Nu is het bij het inloophuis "De Ontmoeting" al wekenlang leeg en stil. Wat missen we elkaar! Ook de creatievelingen, die op vrijdagmorgen bij elkaar kwamen moeten thuisblijven. Gelukkig zijn er nog veel herinneringen en foto's.


Nu vinden we een oplossing om met elkaar te blijven babbelen via de telefoon. Zo kunnen de bezoekers met elkaar in contact blijven, de zorgen delen, maar ook de mooie momenten worden vaak genoemd. Vaak klinkt ook de slogan van de woordvoerder Arie Lozeman door de gesprekken heen: "Lieve mensen, we moeten nog "even" geduld hebben maar houd allemaal goede moed."


Met bezoekers, waar het telefoonnummer van bekend is, houden de contactpersonen van het Inloophuis "De Ontmoeting" contact. De bellers kennen niet van alle inloophuis-bezoekers een telefoonnummer. Die bezoekers kunnen zelf bellen met deze contactpersonen.


De telefoonnummers staan achter in het programmaboekje van het Inloophuis of op de website www.gk-voorthuizen.nl/inloophuis  
Bron: www.barneveldsekrant.nl