Inloophuis Debora opent haar deuren in Pijnacker.

14-07-2020 18:43


 

De diagnose kanker heeft een enorme invloed op het leven van mensen, voor patiënten en hun dierbaren. Niet alleen fysiek is deze ziekte zwaar, ook emotioneel. Het Inloophuis Debora biedt mensen met kanker een plek waar ze terecht kunnen om in contact te komen met lotgenoten. Op 20 januari 2020 heeft het inloophuis ook haar deuren geopend in het centrum van Pijnacker.


Bij Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker heeft het Inloophuis Debora een eigen ruimte ter beschikking. Vanaf 20 januari 2020 staan onze gastvrouwen/heren elke maandagmiddag van 14.00 tot 16.00 voor u klaar. Lees ook het artikel in Pijnacker-Nootdorp Actueel en kijk naar het filmpje over de opening.


Bent u op zoek naar een veilige, gastvrije en huiselijke omgeving waarin u juist even niet bezig hoeft te zijn met de ziekte kanker? Dan bent u ook welkom in Delft. Het Inloophuis Debora is hét ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker. Ook partners, gezinsleden en direct betrokkenen zijn welkom, want "kanker heb je niet alleen". Tijdens of nadat de behandeling is afgerond, biedt Inloophuis Debora ondersteuning bij het acceptatie- en verwerkingsproces van deze ingrijpende periode. Wij zijn ook op zoek naar gastvrouwen/heren,


Wilt u meer weten kijk dan in onze vacaturebank.

https://www.youtube.com/watch?v=tzjEcdOb6V4&t=72sBron: www.inloophuisdebora.nl