Inloophuis Debora te Delft.

09-02-2014 19:20
 

 


De diagnose kanker heeft een enorme impact op een mensenleven, kanker brengt angst en verdriet teweeg en maakt de toekomst onzeker. Niet alleen bij diegene die kanker heeft, maar ook bij hun naasten.

Inloophuis Debora is een initiatief van de Stichting Inloophuis Delft en Omstreken en is hét ontmoetingscentrum van Delft en omstreken voor mensen met kanker en hun naasten. Inloophuis Debora biedt op niet therapeutisch gebied een steuntje in de rug aan mensen met kanker ongeacht hun leeftijd, soort kanker, behandelfase of vooruitzichten. Laagdrempeligheid staat hierbij voorop.
Ook uw partner, gezin en direct betrokkenen zijn welkom, want "kanker heb je niet alleen". Nadat de behandeling is afgerond, kunnen u en uw naasten ook bij het Inloophuis terecht ter ondersteuning in het verwerkingsproces van deze ingrijpende periode.

U kunt in het Inloophuis Debora terecht voor een kop koffie/thee, een praatje, een luisterend oor, steun, informatie en activiteiten in een veilige, gastvrije en huiselijke omgeving. U bent ook welkom om juist even niet met ziek zijn bezig te zijn en uw zinnen te verzetten tijdens een sportieve of creatieve activiteit (zie voor meer informatie het activiteitenprogramma op onze website). Voor en na de verschillende activiteiten is er ruimschoots mogelijkheid voor informeel lotgenotencontact. Verder worden er regelmatig themabijeenkomsten en lezingen georganiseerd.
Samenvattend kan gesteld worden dat bij het Inloophuis Debora bijna alles kan en niets hoeft…. U bent onze gast!

Loop gerust eens binnen en maak kennis met het Inloophuis Debora en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.  Wellicht kunnen wij ook u iets bieden?

Wij zijn geopend van maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en incidenteel tijdens de avonduren (raadpleeg voor de inhoud van het activiteitenprogramma en de avondopenstelling de website tab. activiteiten). Vanaf januari 2014 zijn wij ook de vrijdagen geopend.

 


Dagelijkse leiding :


De dagelijkse leiding is in handen van een parttime coördinator. Deze ondersteunt en begeleidt het team van ruim zestig gastvrouwen/- heren en activiteitenbegeleiders. Het beleid en de visie is de verantwoordelijkheid van het bestuur van de Stichting Inloophuis Delft en Omstreken. Zowel de bestuursleden als de gastvrouwen/- heren, activiteitenbegeleiders en overige betrokkenen zijn vrijwilligers die zich allen volledig belangenloos inzetten voor dit prachtige doel.Financiële basis:


Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van de diensten van het Inloophuis en om deze laagdrempeligheid te stimuleren, is deelname aan alle activiteiten volledig gratis.

Het Inloophuis is volledig afhankelijk van subsidies, sponsors, donaties en legaten. Alleen de vaste lasten voor o.a. huisvesting en salariskosten van de coördinator bedragen circa € 50.000,00 per jaar.ANBI :"Stichting Inloophuis Delft en Omstreken" en de "Stichting Vrienden van het Inloophuis" zijn door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Uw giften zijn hierdoor binnen de daarvoor geldende kaders fiscaal aftrekbaar.


 


Contact:


Wanneer u meer informatie wenst over het Inloophuis, interesse heeft in één of meerdere activiteiten of wanneer u op-/aanmerkingen en/of suggesties heeft met betrekking tot de website, dan nodigen wij u graag uit om telefonisch of via de e-mail contact met ons op te nemen. 


Inloophuis Debora


Aart van der Leeuwlaan 9 
(de voordeur van het Inloophuis bevindt zich op de begane grond aan de rechterzijde van de hoofdingang van 'de Leeuwenhof')
2624 PK Delft
telefoon: 015-2572767
e-mail: info@inloophuisdebora.nl


Openingstijden:


maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur
woensdagavond in de oneven weken van 19.30 tot 21.30 uur


E-mail


Indien u niet beschikt over een e-mail programma kunt u ook gebruik maken van ons reactieformulier.

 

Bereikbaarheid met openbaar vervoer en routebeschrijving bij gebruik van auto

Kaart in Google bekijken

  


Openbaar vervoer:   

tramlijn 1 en 19,


uitstappen bij de halte Martinus Nijhofflaan (deze is gelegen zijdelings van de Aart van der Leeuwlaan) óf bus 80 en 130,


uitstappen bij de halte De Hoven Passage (daarna is het nog ongeveer 5 minuten lopen)


Auto:   

Vanuit Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht via de A13 / E19:


afslag Delft Zuid, rotonde 3/4 nemen (richting Schipluiden, Naaldwijk)
de N470 (Kruithuisweg) volgen en na 2140 m bij de kruising rechtsaf slaan (Voorhofdreef)
na 650 m de 3e straat links nemen (Menno ter Braaklaan)
aan het einde van de straat rechtsaf slaan (Aart van der Leeuwlaan)
in de eerste straat rechts (E. du Perronlaan) en tevens op parkeerterrein links daarvan kunt u uw auto (gratis) parkeren.
u vindt het Inloophuis op de hoek van de E. du Perronlaan en de Aart van der Leeuwlaan

  

Vanuit Rijswijk, Den Haag via Pr. Beatrixlaan (en evt. de N4):


neem op de N4 de afslag Delft/Rijswijk
aan het einde van de oprit linksaf slaan richting Delft (Provinciale Weg / Pr. Beatrixlaan)
na 6500 m bij de 4e kruising met stoplichten rechtsaf slaan (let op: flitspaal staat hier vlak voor!)
bij de eerste kruising linksaf slaan (Westlandseweg)
bij de 2e kruising linksaf slaan(Martinus Nijhofflaan)
meteen over de brug rechtsaf slaan (Aart van der Leeuwlaan)
u bent nu op de Aart van der Leeuwlaan in het flatgebouw aan uw linkerhand bevindt zich het Inloophuis
in de eerste straat links (E. du Perronlaan) en tevens op het parkeerterrein aan de achterzijde van het Inloophuis kunt u uw auto (gratis) parkeren. 
u vindt het Inloophuis op de hoek van de E. du Perronlaan en de Aart van der LeeuwlaanVanuit het Westland:


via Den Hoorn richting Delft rijden (Hoornseweg)
aan het einde van de Hoornseweg rechts afslaan (Westlandseweg)
bij de 3e kruising linksaf slaan (Martinus Nijhofflaan)
meteen over de brug rechtsaf slaan (Aart van der Leeuwlaan)
in de eerste straat links (E. du Perronlaan) en tevens op het parkeerterrein aan de achterzijde van het Inloophuis kunt u uw auto (gratis) parkeren.
u vindt het Inloophuis op de hoek van de E. du Perronlaan en de Aart van der Leeuwlaan


 


 

Bron: www.inloophuisdebora.nl