INLOOPHUIS LINDENHUIS IN ZEIST.

17-08-2014 19:07
Algemeen:Het inloophuis is een huiskamer in de wijk voor iedereen, een open huis om zomaar binnen te lopen. De sfeer is er warm en gezellig.
Wie u ook bent, u bent welkom.Ontmoeting:


In het inloophuis ontmoet u mensen uit uw eigen buurt. U kunt er terecht voor een kopje thee of koffie, een praatje, een spelletje, een maaltijd of een activiteit. Om te zien wat er precies te doen is klikt u 'Activiteiten'.Informatie:


Er kunnen allerlei situaties ontstaan waarin u behoefte heeft aan een gesprek onder vier ogen, aan advies, aan hulp bij het invullen van een formulier of aan tips waar u terecht kunt voor verdere hulp. U kunt onze medewerkers aanspreken met uw vraag en zo nodig een afspraak maken voor een gesprek, in het inloophuis of bij u thuis.Activiteiten:


Elk inloophuis heeft een eigen programma, de openingstijden en de activiteiten zijn verschillend. Het programma is afgestemd op de behoeften in de wijk. Zo organiseren wij bijvoorbeeld taalles, naailes, huiswerkbegeleiding, diverse creatieve activiteiten, Bijbelkring, ontmoetingsavonden, kaarten, volksdansen. Bezoekers en vrijwilligers bepalen samen het programma.

Wij zijn vijf dagen per week open: 's ochtends, 's middags en soms ook 's avonds.

U kunt bij ons voor veel zaken terecht. Tijdens de inloop voor een kopje koffie of thee, een gezellig praatje, een spelletje of samen met anderen iets creatiefs doen. Daarnaast bieden wij nog een gevarieerd activiteitenprogramma.

Het actuele programma vindt u in de 'Activiteiten' : https://www.kerkensamenleving.nl/lindenhuis/activiteiten.html


Onder 'Projecten'  https://www.kerkensamenleving.nl/lindenhuis/projecten.html   vindt u informatie over specifieke thema's zoals hulp bij thuisadministratie, eenzaamheid, bezoekwerk en de Voedselbank.

Heeft u behoefte aan een gesprek, wilt u meer informatie over de activiteiten, of heeft u interesse om u als vrijwilliger in te zetten, neem dan contact op met de coördinator Mien Dittmar.


Contact:

Inloophuis Het Lindenhuis

Cort v.d. Lindenlaan 1

3705  CX Zeist

Coördinator : Mien Dittmar

Tel. (030) 696 38 01

E-mail : lindenhuis@kerkensamenleving.nl
Bron:  www.kerkensamenleving.nl