Inloophuis Passie te Leylystad.

10-02-2014 19:31
 

 

Het bestuur en de vrijwilligers van het Inloophuis Passie willen ondersteuning bieden aan mensen die met kanker zijn geconfronteerd en alles wat hierdoor op hen afkomt. U kunt vrijblijvend het Inloophuis bezoeken voor een kopje koffie of thee en daarbij naar behoefte uw gedachten en vragen delen met onze vrijwilligers en lotgenoten. U kunt ook gewoon binnen lopen om uw verhaal te vertellen, zonder omhaal en zonder verder enige verplichting. De vrijwilligers van het inloophuis bieden een luisterend oor en regelmatig organiseren zij activiteiten en bijeenkomsten die kunnen variëren van creatieve ontspanning tot informatie specifiek gericht op uw behoeften. Het is onze intentie om u te ondersteunen in het moeilijke proces waar u in zit. Kanker heb je niet alleen maar samen, kanker heeft invloed op uw omgeving. Daarom zijn uw “naasten” (partner, vriendin, mantelzorger) ook van harte welkom.

Het inloophuis is vrijblijvend en zonder kosten te bezoeken. Tijdens de openingstijden zijn de vrijwilligers aanwezig om u te ontvangen.

MISSIE EN VISIE

Kanker zet je leven op de kop en beheerst je gedachten. Als je het zelf hebt (of had) of als de ziekte iemand treft die je lief is. De professionele zorg en behandeling is belangrijk en heeft prioriteit. Maar wat betekent dit alles in het “gewone” leven? Hoe ga je om met al die twijfels, vragen, onzekerheden en misschien wel beperkingen?

In ons Inloophuis bent u welkom, wij bieden u een veilige plek waar u kunt praten over uw gedachten en gevoelens en waar u uw ervaringen kunt delen met anderen. Of…. juist even helemaal niets, even stil en genieten van een kopje koffie of thee. Het inloophuis is laagdrempelig, u kunt zonder afspraak binnen lopen. Er is geen verwijzing of indicatie nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. U wordt ontvangen door vrijwilligers die affiniteit hebben met de doelgroep of zelf ervaringsdeskundige zijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee bieden zij u een luisterend oor. Uw vragen en twijfels (over niet medische zaken)  kunt u met hen delen.

De vrijwilligers hebben allen een training gevolgd om u zo goed mogelijk te woord staan. En om samen met uw te ontdekken wat u op dit moment zou helpen. Belangrijk is om te luisteren naar uw verhaal. Luisteren waar u behoefte aan heeft. De activiteiten en bijeenkomsten die het Inloophuis worden georganiseerd zijn gebaseerd op uw vragen en behoeften. Er is een sociale kaart up to date aanwezig zodat wij u ook kunnen wijzen op de juiste weg naar professionele hulp


 

Contact


 

Stichting Inloophuis Passie voor (ex)kanker patiënten en hun naasten.

Adres

Hazeleger 8
8222 AA Lelystad

Route

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
KaartgegevensKaartgegevens ©2014 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2014 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
Kaartgegevens ©2014 GeoBasis-DE/BKG (©2009), Google
 
 
 
 
Kaart
Satelliet
 

 

Telefoon

Telefoon: 06-17228848

Gegevens

IBAN:NL 06 RABO 0130827339
KvK nummer: 58377905
ANBI status: 853012180

Openingstijden

Dinsdag morgen: 10-13 uur, vrije inloop
Donderdag middag: 13:30-16 uur, vrije inloop
Vrijdag morgen: 10-13 uur, vrije inloop


 

Bron: Inloophuis Passie te Leylystad.