Inloophuis Scarabee te Leiden voorlopig ( t/m 29 Maart 2020 ) gesloten i.v.m Coronavirus.

16-03-2020 11:33
Scarabee voorlopig gesloten i.v.m. Coronavirus.      

Inloophuis Scarabee aan de Oude Vest 17 te Leiden is dicht van 16 t/m 29 maart 2020.


Daarna wordt verder besloten. Hou de site en de social media in de gaten.Beste gasten,


Helaas hebben ook wij vandaag 13 maart 2020 het besluit moeten nemen om Scarabee te sluiten voor in ieder geval 2 weken. Daarna houden wij iedereen uiteraard op de hoogte.


Hieronder een bericht van het bestuur.virus 1812092 640


N O T I T I E:


Aan : Coördinator en vrijwilligers
Van : Bestuur Scarabee
Datum : 13/03-2020


Betreft : Besluit m.b.t. Corona virus (2)


Corona virus.

Vanmorgen heeft het dagelijks bestuur van Scarabee opnieuw overleg gehad naar aanleiding van de situatie rondom het Corona virus en de nieuwe maatregelen die RIVM en het kabinet gisteren hebben afgekondigd.


Op basis daarvan hebben wij besloten dat alle activiteiten van Scarabee worden opgeschort en Scarabee voor wat betreft de vrije inloop wordt gesloten tot voorlopig vrijdag 27 maart 2020, wij willen geen onverantwoorde risico's nemen met onze gasten, gastvrouwen en coördinator.


Contact:

Wij realiseren ons terdege wat de reden van ons bestaan is: kankerpatiënten, hun naasten en nabestaanden psychosociale oncologische zorg te bieden op het moment dat zij het nodig heb- ben. Wij bieden deze mensen ook nu de mogelijkheid binnen de openingsuren telefonisch contact op te nemen en te app. Uiteraard kun je ook vragen stellen via de mail info@inloophuisscarabee.nl

Daar waar het echt nodig is bestaat de mogelijkheid een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek met één van onze vrijwilligers. Uiteraard zijn in dat laatste geval de RIVM adviezen en afspraken m.b.t. direct contact van toepassing.


Ons telefoonnummer is: 06 - 554 13 824

Onze coördinator Monique van Poeteren is tijdens de openingstijden ook bereikbaar via 06-53452057


Wij zullen de ontwikkelingen rond het Corona virus nauwlettend blijven volgen. We vinden het heel vervelend, maar rekenen op begrip van iedereen.


Hartelijke groet,

namens het bestuur en coördinator van Inloophuis Scarabee Piet de Vries, Voorzitter 
Bron: www.inloophuisscarabee.nl