Inloopspreekuur Kanker en werk bij de Nije Stichting te Hengelo. / Elke derde dinsdag van de maand t/m 14 Juni 2022.

15-03-2022 14:00

 

 

 

 

Inloopspreekuur Kanker en werk:

 

Heb jij vragen m.b.t. jouw werk in relatie met jouw ziekte?Vandaag is Lindy bij de Nije Hoeve en wellicht kan zij je een stapje verder helpen.Kom gerust binnen, je hoeft geen afspraak te maken.

 

Als je de diagnose kanker krijgt, verandert je wereld. Je gaat van onderzoeken en uitslagen naar behandelingen en werk komt vaak op de tweede plaats. Het levert veel vragen en soms ook onzekerheid op:- Kan je werken tijdens de behandelingen?- Hoe houd je contact met je collega’s en leidinggevende, als je te ziek bent om te werken?- Welke rechten en plichten heb je als zieke medewerker?- Hoe begin je weer?- Wat is de rol van de bedrijfsarts en arbodienst?- Wie kan jou ondersteunen in dit traject?- Wat betekent de Wet verbetering Poortwachter, re-integratie eerste en tweede spoor?- Wat gebeurt er als je niet binnen 2 jaar (volledig) herstelt?- En hoe is dat voor zelfstandigen?Zomaar een aantal veel gestelde vragen als het over kanker en werk gaat.

 

 

 

 

Data + Tijd:

 

  • Elke derde dindag van 14:00 tot 16:00 uur t/m 14 juni 2022
 
 

Behalve in de maand juni; dan is het spreekuur op dinsdag 14 juni 2022

 
 
 
 
 

 

Voor wie:

Iedereen die geraakt is door kanker.

 
 
 
 
 
 
 

Door:

Lindy

 
 
" Vanuit mijn achtergrond als verzuimadviseur, re-integratiecoach en casemanager kan ik waarschijnlijk veel van jouw vragen beantwoorden of je verder op weg helpen.Ik kreeg zelf 5 jaar geleden de diagnose borstkanker. Na de behandelingen ben ik gestart met re-integreren, en dat betekende meer dan “gewoon de draad weer oppakken”. Ik moest leren doseren en er achter komen waar mijn prioriteiten lagen. Voor mij betekende dat andere keuzes maken.
 
 
 
 

 

Kosten:

Gratis.

 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Aanmelden is niet nodig.

 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

de Nije Stichting,

Bruinsweg 32,

7555 PSHengelo

Tel: 074 - 2772772

E-mail: info@denijestichting.nl   

 

 

 

 

Bron: www.denijestichting.nl