Jesse Mulder fietst zijn “eigen Toer de Dellen editie 2021”.

12-05-2021 19:22


Auteur: Mediapartner Locourant.









OLDEBROEK - De 17-jarige Jesse Mulder stapt dit jaar op zaterdag 19 juni 2021 op zijn racefiets om 100 kilometer tijdens zijn "eigen Toer de Dellen editie 2021" te fietsen. Start en aankomst eigen huisadres. Officieel is Stichting Toer de Dellen opgeheven, maar in overleg met het bestuur fietst Jesse nog eenmaal mijn eigen editie om zo nog een keer zoveel mogelijk geld voor KiKa in te zamelen. Jettie Kamphof komt op 19 juni 2021 namens KiKa de cheque met het bij elkaar gefietste sponsorbedrag in ontvangst nemen.


Jesse vertelt: "Ik kreeg zelf ruim 10 jaar geleden de diagnose kanker (lymfeklierkanker, Non-Hodgkin). Ik ben heel dankbaar dat ik mocht genezen, maar in Nederland sterft er om 2-3 dagen een kind aan de gevolgen van kanker. Het is mijn droom, dat alle kinderen deze ziekte kunnen overleven en k hoop samen met u een bijdrage te kunnen leveren aan een hogere genezingskans. De volledige opbrengst van de sponsoractie gaat naar KiKa. Ik zou het heel fijn vinden als u mij wilt sponsoren. De sponsoring is voor een vast bedrag en alle bedragen zijn welkom."


Jesse heeft in de afgelopen jaren inmiddels (tijdens de vorige Toer de Dellen edities) al iets meer dan 45.000 euro aan sponsorgeld binnengehaald en hoopt dit jaar weer een mooi bedrag met uw hulp, voor KiKa, bij elkaar te verzamelen. : Ook gaan de Kanjers die ik gekend heb, maar gestorven zijn aan de gevolgen van kanker, weer mee op mijn shirt", sluit Jesse af.



U kunt uw sponsorbijdrage overmaken op: J. Mulder, IBAN: NL23 RABO 0169 9720 62 o.v.v. "Sponsortocht KiKa 2021"



U kunt uw sponsorbijdrage ook bij Jesses thuis afleveren aan de van Asch van Wijcklaan 20 in Oldebroek.


Ook zamelt Jesse nog steeds oude mobieltjes in voor langdurig zieke kinderen. Hij heeft er nu iets meer dan 56.000 bij elkaar en gaat door voor de 100.000. Dus mochten jullie ook nog oude mobieltjes hebben (ze mogen helemaal kapot zijn) dan word hij daar heel blij van.


Op zijn weblog kunt u zien hoe zijn vorige Toer de Dellen sponsoracties zijn verlopen en hoe het nu met hen gaat en met zijn mobieltjesinzamelingsactie gaat.


Het adres van zijn weblog is: https://jessemulder.wordpress.com



IFacebookpagina: https://www.facebook.com/Oude-mobieltjes-Jesse-Mulder-voor-goede-doelen-433989343420741/





Bron: www.omroepgelderland.nl