Joe Exotic onthult dat hij prostaatkanker heeft: “Mijn lichaam is moe”.

15-05-2021 17:50Auteur: ssm - hln.be/celebritiesAP

Foto: AP.


CELEBRITIES: Opnieuw een tegenslag voor Joe Exotic (58). Eerder kondigde hij al aan dat zijn huwelijk met zijn echtgenoot Dillon Passage (26) voorbij is. En nu heeft Joe nog maar eens slecht nieuws gekregen. Op Twitter laat het 'Tiger King'-gezicht weten dat hij prostaatkanker heeft.


Op sociale media laat Joe Exotic weten dat ze aan het onderzoeken zijn welk stadium de kanker bereikt heeft. "Mijn lichaam is moe. Ik ben ontzettend veel kilo's kwijt en mijn mond staat vol met blaren", vertelt het 'Tiger King'-gezicht over zijn symptomen.


Medelijden wil Joe Exotic niet, maar wat hij wel kan gebruiken, zijn bewijzen. Momenteel zit het 'Tiger King'-gezicht namelijk een straf van meer dan twintig jaar uit in de gevangenis. "Het hele systeem is corrupt en deze fout moet nu rechtgezet worden. Dan kan ik naar huis en de medische zorgen krijgen die ik nodig heb."


Het is wel niet de eerste keer dat Joe Exotic smeekt om vrijgelaten te worden. Eerder hoopte hij dat ex-president Trump hem gratie zou verlenen, maar daar kwam uiteindelijk niets van in huis. Nadien zocht hij nog hulp bij zijn aartsrivaal Carole Baskin. Carole en haar echtgenoot Howard lieten bovendien weten dat ze zouden helpen om Joe vervroegd vrij te krijgen, als hij de Big Cat Public Safety Act zou steunen. Die wet verbiedt het privé-eigendom van grote katten, zoals tijgers en leeuwen. "Als Joe nu zou zeggen: 'Ik weet dat ik iets fout gedaan heb, en ik wil helpen', dan zou hij misschien kans maken op een pardon. En om eerlijk te zijn, in dat geval wil ik zelfs aandringen op strafvermindering", liet Howard optekenen.
Bron: www.hln.be