Jong, vrouw en kanker bij bij Toon Hermans Huis Arnhem op 11 December 2023.

11-12-2023 10:00

 

 

 

 

 

 

 

 

Jong, vrouw en kanker:

 
 
Je staat in de bloei van je leven, vol met plannen voor de toekomst. Druk met studie, werk, gezin en dan… is daar de diagnose kanker. Van het één op andere moment word je omvergeblazen en probeer je met je naasten op de been te blijven. En na alle behandelingen wil je weer meedoen aan het normale leven…Maar hoe doe je dat? Hoe ga je om met je diagnose? Hoe communiceer je met je partner, ouders, kinderen? Kan je blijven werken en wil je dat? Wat moet je met je gevoelens? En je vermoeidheid?
 

De mensen om je heen zorgen voor je en doen hun best je te begrijpen, maar echt snappen kunnen ze het niet. Het is dan fijn om je gevoelens en emoties te kunnen delen met andere jonge vrouwen, die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt.

 

Wees daarom welkom bij onze jonge vrouwengroep (ongeveer 25 – 45 jaar) om over deze en andere dingen te praten. Dit alles in een ontspannen sfeer en een veilige omgeving (het huis is alleen voor jullie geopend). We maken altijd tijd om met elkaar bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Bovendien is er ook elke keer een jongere ervaringsdeskundige bij.
 
 
 
 
  • Maandag 11 december 2023 is er weer een bijeenkomst waarin we het samenzijn met andere jonge vrouwen centraal stellen. Maar deze keer hebben we geen inhoudelijke gespreksopdrachten, maar gaan we creatief aan de slag. Onze gastvrouw Els (tevens ook bloemiste) gaat deze keer met ons bloemschikken. Het thema is: "Jij verdient een lichtje." Tijdens deze leuke opdracht is er genoeg ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en om ervaringen uit te wisselen. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst, maar een donatie voor de materialen wordt wel zeer op prijs gesteld. Dit kan via deze website of in de donatiepot in het Toon Hermans Huis Arnhem.
 

 

Wij kijken er naar uit! Hopelijk tot dan.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Data + Tijd:

 
 
  • 11 december 2023 - 10:00 tot 12:00 uur 
 
  • 8 januari 2024 - 10:00 tot 12:00 uur
 
  • 12 februari 2024 - 10:00 tot 12:00 uur
 
  • 11 maart 2024 - 10:00 tot 12:00 uur
  •  
 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

Aanmelden:

Aanmelden doe je door hier naar de agenda op de website van Toon Hermans Huis Arnhem te gaan.

 

Klik daarna in de agenda op de gewenste datum en tijd, onderaan de pagina kun je jezelf aanmelden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Arnhem,

Stadhoudersstraat 60,

6828 SM ARNHEM.

Tel: 026-2133196

E-mail: info@thharnhem.nl

 

 

 

 

 

 

Bron: www.thharnhem.nl