KDO zet zich in voor het KWF.

03-03-2020 18:50Foto: Flooy (pixabay)
DE KWAKEL Rondom de wedstrijd van zondag 8 maart 2020, KDO tegen Theole, wil de selectie geld gaan inzamelen voor de KWF Kankerbestrijding. Om de opbrengst zo hoog mogelijk te laten worden, organiseert de Kwakelse voetbalclub een spraakmakende loterij in de kantine van KDO.


Rondom de wedstrijd gaat de selectie er alles aan gaan doen om zoveel mogelijk loten (1 euro per stuk) te verkopen.

Na afloop van de wedstrijd (rond 16.15 uur) zullen de winnende lotnummers in de kantine bekend worden gemaakt, waarna een trotse prijswinnaar direct zijn of haar prijs kan ophalen. Om onder aan de streep zoveel mogelijk geld over te houden voor het KWF, is de organisatie op zoek gegaan naar bedrijven en/of particulieren die een prijs willen sponsoren.


Daarnaast kunnen bedrijf en/of particulieren nog steeds prijzen en/of geldbedragen doneren.

Wie dat wil kan mailen naar sponsor@kdo.nl


KWF Kankerbestrijding is een Nederlandse stichting die zich inzet voor bestrijding van kanker door middel van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiënten ondersteuning en fondsenwerving. Dat gebeurt samen met vrijwilligers, donateurs, patiënten, artsen en onderzoekers.


Sponsoren die al een prijs beschikbaar hebben gesteld zijn; A&M Producties, Kwekerij De Noordpoel, Marian's HomeHairStyling, Kwekerij De Amstel B.V., Solidoe Kinderopvang, Semp Rozenkwekerij BV en De Beij Elektra.


"Een speciale dank vanuit KDO gaat uit naar onze hoofdsponsor Polpharma (voorheen Genefar B.V.), gevestigd in Uithoorn. Naast de eigen sponsornaam, hebben zij KWF Kankerbestrijding de mogelijkheid gegeven om de slogan 'in actie voor KWF' op de shirts te zetten", aldus KDO.


Voetbal.
Bron: www.witteweekbladuithoorn.nl/sport/voetbal