Keep Moving haalt € 418,75 op voor stichting Support Casper.

22-02-2021 15:58Auteur: Martin Reijmerink - pen.nl
Keep Moving uit Nieuwegein is letterlijk in beweging gekomen voor stichting Support Casper om hen te ondersteunen in het onderzoek naar alvleesklierkanker. Dat dit nodig is blijkt uit het feit dat 93% van de patiënten binnen zes maanden sterft aan de ziekte.
Om ervoor te zorgen dat ook voor alvleesklierkanker goede behandelmethodes komen hebben de medewerkers van Keep Moving samen met haar deelnemers uit Nieuwegein en omstreken geld ingezameld voor dit goede doel.


Naast een financiële bijdrage hebben alle deelnemers een duo-training gedaan met leuke spelelementen en uitdagende oefeningen onder inspirerende begeleiding van trainer Justin. Na afloop werden de duo's verwend, door masseur en 'huiskok' Noewara, met verse gemaakte erwtensoep en een drankje naar keuze.


Het motto van Keep Moving is 'Samen staan we sterk(er)' en dat bleek ook nu weer. Alle duo's haalden de finish hebben een mooi bedrag gedoneerd van € 418,75. 'Een resultaat waar we met z'n allen enorm trots op zijn' aldus de deelnemers.


Wilt u ook een bijdrage leveren of weten wat Stichting Support Casper & Keep Moving nog meer doen? Kijk of neem contact op via stichting Support Casper.
Bron: www.pen.nl