Kidsclub in Inloophuis Haaglanden te Den Haag. / Elke 2e woensdag van de maand.

08-01-2020 13:30

Iedere 2e woensdagmiddag van de maand van 13:30 tot 15:30 is er voor kinderen van 6-12 jaar een kidsclub in het Inloophuis.


Tijdens deze middag ontmoet je andere kinderen die zelf of in hun omgeving te maken hebben met kanker. Het is fijn om te merken dat je niet alleen bent. Tijdens deze middag staat gezelligheid voorop en doen we allerlei ontspannende en creatieve activiteiten. We starten in een kring met een verhaal of kort gesprekje, daarna gaan we schilderen, dansen, koekjes bakken, luisteren naar een verhalenverteller of toneelspelen. Iedere kidsclub is weer anders. Er zijn veel creatieve materialen, spelletjes en verkleedkleren aanwezig. En je mag altijd een vriendje of vriendinnetje meenemen!
 

Anders dan alle andere vormen van Yoga waarbij je spieren gebruikt, gaat het bij Yin Yoga juist om het ontspannen van spieren en kom je daardoor dieper, bij het bindweefsel. Het zorgt voor stressvermindering, en mindfulness is dan ook een belangrijk onderdeel van de les. Yin Yoga is een rustige, meditatieve en intense vorm van yoga.


Inschrijven:

Meteen inschrijven, klik hier.


Adres + Tel:

Inloophuis Haaglanden,

Mexicosingel 52,

2548 HB Den Haag

Tel: 070 30 80 654

E-mail: info@inloophuishaaglanden.nl  
Bron: www.inloophuishaaglanden.nl