KiKa-actie eerbetoon aan Jacklyn Molhoek.

12-09-2018 21:05Jacklyn Molhoek; ze is slechts 2 jaar en 7 maanden oud geworden (privé foto).

Jacklyn Molhoek; ze is slechts 2 jaar en 7 maanden oud geworden.

(privé foto).

Leidschendam - Team Jacklyn loopt op 30 september 2018 mee aan de Run for Kika. Hiermee willen de in Leidschendam geboren en getogen Andy en Leonie Molhoek uit naam van hun overleden dochtertje zoveel mogelijk donaties ophalen voor de strijd tegen kinderkanker.


'Prinsesjes horen niet dood te gaan' staat er op de actiepagina. En zo is het; prinsesjes horen lang en gelukkig te leven. Voor hun lieve prinses mocht dit niet zo zijn. Jacklyn was pas anderhalf toen ze begon aan de oneerlijke strijd tegen een zeldzame vorm van leukemie. Een jaar lang heeft ze zoveel doorstaan, alles gegeven en zich overal dapper doorheen geslagen. Andy en Leonie noemen haar vol trots een Superheld. Als ouders hebben ze al die tijd hoop op genezing gehad. Voor hen is het eigenlijk nog steeds niet te bevatten dat ze Jacklyn 17 juli 2017 moesten laten gaan. Jacklyn is precies 2 jaar en 7 maanden geworden. "Hoe erg we haar missen, is met geen pen te beschrijven", laten Andy en Leonie Molhoek weten.


De ouders vertellen nooit te zullen vergeten dat ze naar de huisarts gingen, met de verwachting met een zalfje de deur uit te lopen. Diezelfde middag belandden ze op de afdeling Kinderoncologie. In één klap stond het leven volledig op zijn kop. De wereld die ze instapten, is die van kinderen die vechten voor hun leven. "Helden zijn ze, stuk voor stuk. Op dit moment geneest 75% van de kinderen met Kanker. Dat moet en dat kán beter", aldus het echtpaar Molhoek. KiKa heeft als doel om dit percentage te verhogen naar 95%. Voor Team Jacklyn alle reden om zich in te zetten voor KiKa.


Run for Kika:

Samen met een flink aantal vrienden en collega's vormen ze het team. Tijdens de Run for Kika lopen de teamleden 5 of 10 km. En met elkaar werven ze voor KiKa. "Met Team Jacklyn willen we uit naam van ons lieve meisje zoveel mogelijk donaties ophalen, in de hoop andere kinderen een toekomst te geven.


Want prinsjes, prinsesjes én superhelden hebben recht op een lang en gelukkig leven!"


Wil je Team Jacklyn sponsoren? Dat kan via https://www.runforKiKa.nl/team-jacklyn
Bron: www.hetkrantje-online.nl/nieuws