Kinderen van BSO ’t Sparrenbos in Rosmalen ‘bakken voor Kika’.

12-04-2021 17:01Auteur: Megan Hanegraaf - dtvnieuws.nlKinderen van BSO 't Sparrenbos versieren mokken met porseleinstiften om geld op te halen voor het goede doel. Tot zondag 18 april wordt namelijk meegedaan aan de landelijke actie 'Bakken voor Kika'.             


De kinderen versieren witte mokken om ze vervolgens af te bakken en te verkopen voor het goede doel. "We komen in actie omdat we ons graag inzetten voor onderzoek naar kinderkanker zodat er kinderlevens gered kunnen worden", vertelt de organisatie op de doneerpagina. "Zo kunnen deze kinderen weer genieten van het samen zijn met andere kinderen net zoals wij dat elke dag op de BSO doen."        


Verkoop:      


Twee jaar geleden ontstond het landelijke initiatief 'Bakken voor KiKa', waarbij alle kinderopvangorganisaties in Nederland worden opgeroepen om een maand lang in actie te komen door lekkere en gezonde dingen te bakken. De BSO uit Rosmalen deed het dit jaar nét iets anders door mokken (af) te bakken. Deze worden verkocht voor 3,00 euro per stuk. Ook kunnen geïnteresseerden een donatie doen via de website van actie voor kika.  
Bron: www.dtvnieuws.nl