Kindertijd (5-12 jaar) en kennismaking met Annemieke Eppingbroek en Sandra Peerdeman bij Inloophuis Pisa te Hoorn. / Elke woensdag in de oneven weken.

02-02-2022 13:30

                                       

Kindertijd (5-12 jaar) en kennismaking:


Kinderen tussen 5 en 12 jaar die geconfronteerd worden met kanker en verlies binnen het gezin of de naaste familie hebben natuurlijk wel degelijk "weet" van de situatie; ook zij hebben te maken met gevoelens van bezorgdheid, angst en verdriet. Zij voelen meestal haarscherp aan wat er aan de hand is, ook al laten ze dat niet altijd merken. Zoals ouders hun kinderen willen sparen, zo willen kinderen hun ouders niet extra belasten met hun gevoelens.


Kinderen die geraakt zijn door kanker en verlies zijn zowel kwetsbaar als krachtig. Wij bieden ze een veilige, warme en gezellige plek, plezierafleiding èn een mogelijkheid om de meest gevoelige zaken met elkaar te delen onder de deskundige begeleiding van ons Kindertijdteam.


Data + Tijd:


  • Elke woensdag in de oneven wekenVan 13:30 tot 14:30 uur kun je vrijblijvend kennis komen maken met de kindercoaches, voor ouder en kind.


Van 14:30 tot 16:00 uur is er een activiteit alleen voor de kinderen. Hiervoor moeten zij van te voren worden aangemeld.


Door:

Annemieke Eppingbroek en Sandra Peerdeman, deskundige kindercoaches.


Aantal deelnemers:

Onbeperkt.


Meer informatie en/of vragen:

Wil je meer informatie of heb je een vraag over de kindertijd, neem dan contact op via Tel: 0229- 75 85 31 (tijdens openingsuren).


Aanmelden / Afmelden:

Wil je jezelf aanmelden voor kindertijd en/of kennismaking, meld je dan aan via e-mail: administratie@inlolophuispisa.nl


Heb je jezelf aangemeld en je kunt toch niet komen, laat dit dan even weten via de mail administratie@inlolophuispisa.nl 


Adres + Tel:

Inloophuis Pisa,

Draafsingel 59,

1623 LC Hoorn.

Tel: 0229-758531

E-mail: info@inloophuispisa.nl (algemeen)

E-mail: administratie@inloophuispisa.nl (aan- en afmelden activiteit)


Openingstijden:

Dinsdag, donderdag en vrijdag van 9:30 tot 13:00 uur

Woensdag van 13:00 tot 16:30 uur
Bron: www.inloophuispisa.nl