Klanten COOP sparen voor Inloophuis De Blauwe Anemoon.

03-04-2021 18:21Supermarktmanager Tim Walg, Jenny Branderhorst en Carola Verbraak voor de statiegeldautomaat

Supermarktmanager Tim Walg, Jenny Branderhorst en Carola Verbraak voor de statiegeldautomaat.

Eigen foto.

In samenwerking met het KWF biedt Supermarkt Coop in de binnenstad van Gorinchem hun klanten de komende 3 maanden de mogelijkheid om te sparen voor Inloophuis De Blauwe Anemoon. Klanten kunnen hun statiegeld via een speciale doneerknop schenken aan deze organisatie. "Dit is een prima manier om mooie doelen te sponsoren. We kiezen altijd een lokaal doel uit. Het is ontzettend leuk om zo een bijdrage te leveren aan onze gemeenschap", vertelt Tim Walg, supermarktmanager van Coop Gorinchem.                             
                    

De supermarktmanager werd enige tijd geleden benaderd door Carola Verbraak, coördinator van het KWF, team Gorinchem. Zij had contact met Jenny Branderhorst coördinator van het Inloophuis en stelde dit initiatief voor. Beiden zijn verheugd dat Coop het Inloophuis heeft uitgekozen voor deze sponsoractie. Het mooie nieuws is dat de supermarkt het ingezamelde eindbedrag zal verdubbelen. 


Het Inloophuis biedt aan mensen met kanker en hun naasten een plek om te ontspannen, leuke activiteiten te doen en lotgenoten te ontmoeten in een rustige omgeving waar niets moet. Ook in coronatijd is het Inloophuis bereikbaar voor de doelgroep. 


Branderhorst: "Helpt u mee om het Gorinchemse Inloophuis in stand te houden? Doneer dan uw statiegeldbonnen en gebruik hiervoor de speciale doneerknop. Hartelijk dank voor uw bijdrage". Verbraak vult aan: "En mochten er lezers zijn die het KWF een warm hart toedragen en zich daarvoor in hun stad willen inzetten, kunnen zij zich via de site van het KWF aanmelden als vrijwilliger. Zij worden door het hoofdkantoor met ons team in contact gebracht".


Meer informatie vindt u op de site www.deblauweanemoon.nl  Wilt u zelf een donatie doen, kan dat via deze link https://acties.kwf.nl/fundraisers/carolaverbraak

Bron: www.destadgorinchem.nl/deeljenieuws/nieuws