'Praatcafé met Infosessei / Sprekers :voor mensen met kanker en hun naasten (regio Gent) in Gent, Het Majin Huis te België op 30 Juni 2020.

30-06-2020 14:00


Kom op tegen Kanker organiseert in samenwerking met Het Majin Huis Gent en de 4 Gentse ziekenhuizen maandelijkse koffiemomenten en praatcafés voor mensen met kanker en hun naaste omgeving.


Op de koffienamiddagen kunnen mensen die kanker (gehad) hebben terecht voor een informele babbel onder lotgenoten. Iedereen die van dichtbij te maken heeft met kanker is welkom en deelnemen is gratis. Een ontmoetingsmoment met de nadruk op gezellig samenzijn en ontspannen met een gratis tas koffie/thee en iets lekkers. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar moet niet. Ook plezierige momenten kunnen met elkaar gedeeld of gevierd worden. Gewoon er voor elkaar zijn is al heel wat. Omdat lotgenoten dikwijls met weinig woorden elkaar begrijpen. Omdat er gewoon kunnen zijn voor elkaar al heel wat betekent. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.


Deze  ontmoetingsmomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker en het Majin Huis Gent. Deze vrijwilligers zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden waar nodig informatie en advies.


U kunt tegelijkertijd ook kennismaken met het aanbod van het Majin Huis, een warme plek waar mensen met kanker en hun omgeving elkaar ontmoeten, een luisterend oor vinden, informatie kunnen inwinnen en deelnemen aan een waaier van activiteiten die een gezonde mentale en fysieke levensstijl bevorderen.


Datum + Tijd

Praatcafés met infosessie/sprekers:

  • 30 juni 2020 - 14:00


Inschrijven:

Bij: Els Van den Driessche

Organisatie: VZW Het Majin Huis

E-mailadres: info@majinhuis.org

Telefoon: 0472 71 21 15

Website: www.majinhuis.org  


Adres:

Het Majin Huis,

Sint-Elisabethplein 7,        

9000 Gent. 
Bron: www.allesoverkanker.be