Koffienamiddagen voor mensen met kanker en hun naasten (regio Schelde-Leie/Deinze) in Deinze, Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen te België op 8 December 2020.

08-12-2020 14:00

                    
Op deze koffienamiddagen kunnen mensen die kanker (gehad) hebben terecht voor een informele babbel onder lotgenoten. Iedereen die van dichtbij te maken heeft met kanker is welkom en deelnemen is gratis. Een ontmoetingsmoment met de nadruk op gezellig samenzijn en ontspannen met een gratis tas koffie/thee en iets lekkers. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar moet niet. Ook plezierige momenten kunnen met elkaar gedeeld of gevierd worden. Gewoon er voor elkaar zijn is al heel wat.


Deze  ontmoetingsmomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker. Deze vrijwilligers   zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden waar nodig informatie en advies. Omdat lotgenoten dikwijls met weinig woorden elkaar begrijpen. Omdat er gewoon kunnen zijn voor elkaar al heel wat betekent. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.


De koffienamiddagen in maart, mei, juli, augustus, oktober en december worden  afgewisseld met praatcafés (met infosessie/spreker). De praatcafés gaan door in februari, april,  juni, september en november.


Datum + Tijd:

8 december 2020

14:00 uur


Inschrijven :

Organisatie: LDC Elfdorpen

E-mailadres: elfdorpen@ocmwdeinze.be

Telefoon: 09 387 82 80


Adres:

Lokaal Dienstencentrum Elfdorpen,

Gentpoortstraat 41,         

9800 Deinze.
Bron: www.allesoverkanker.be