Koffienamiddagen voor mensen met kanker en hun naasten (regio Schelde-Leie/Deinze) in Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen, Deinze te België op 12 December 2023.

12-12-2023 14:00

 

 

 

Koffienamiddagen voor mensen met kanker en hun naasten (regio Schelde-Leie/Deinze):

 

Op deze koffienamiddagen kunnen mensen die kanker (gehad) hebben terecht voor een informele babbel onder lotgenoten. Iedereen die van dichtbij te maken heeft met kanker is welkom en deelnemen is gratis. Een ontmoetingsmoment met de nadruk op gezellig samenzijn en ontspannen met een gratis tas koffie/thee en iets lekkers. Praten over de ziekte kan uiteraard, maar moet niet. Ook plezierige momenten kunnen met elkaar gedeeld of gevierd worden. Gewoon er voor elkaar zijn is al heel wat.


Deze  ontmoetingsmomenten worden ondersteund door ervaren zorgvrijwilligers van Kom op tegen Kanker. Deze vrijwilligers   zijn ook aanspreekbaar voor persoonlijke gesprekken en bieden waar nodig informatie en advies. Omdat lotgenoten dikwijls met weinig woorden elkaar begrijpen. Omdat er gewoon kunnen zijn voor elkaar al heel wat betekent. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten.

 

De koffienamiddagen in maart, mei, juli, augustus, oktober en december worden  afgewisseld met praatcafés (met infosessie/spreker). De praatcafés gaan door in februari, april,  juni, september en november.

 

 
 
 

Datum + Tijd:

 

  • 12 december 2023 - 14:00 uur
 
 
 
 

 

Inschrijven:

Organisatie: LDC Zeventiendorpen

E-mailadres: zeventiendorpen@deinze.be

Telefoon: 09 387 82 80

 
 
 
 
 

 

Adres:

Lokaal Dienstencentrum Zeventiendorpen,

Gentpoortstraat 41,

9800 Deinze.

 

 

 

 

 

Bron: www.allesoverkanker.be