KWF zoekt collectanten in de gemeente Brummen.

26-04-2023 18:13

 

 

Afbeelding

 

 

 

 

BRUMMEN - Het KWF-collecteteam in de gemeente Brummen zoekt vrijwilligers die in de week van 3 t/m 9 september 2023 willen meedoen aan de huis-aan-huis collecte voor KWF Kankerbestrijding. “Het is een makkelijke en dankbare manier om je in te zetten voor een goed doel”, aldus Elze Wilbrink van het collecteteam. “Al loop je maar één avondje, 2 uurtjes. Elke hulp is welkom! En wandelen is nog gezond ook.”

 

1 op de 3 mensen in Nederland krijgt kanker. Dat maakt het ook dit jaar weer heel belangrijk om geld op te halen voor KWF. Bijna iedereen wordt wel geraakt door deze ziekte. Of je het nu zelf hebt, of iemand in je omgeving. De impact van kanker is heel groot.

 

 

Steeds beter behandelen:

 

Door geld op te halen, kunnen we echt een verschil maken. Dankzij alle onderzoeken waarin KWF heeft geïnvesteerd, is kanker steeds beter te behandelen. Nu overleeft gemiddeld 66% van de patiënten de eerste 5 jaar. Bij de oprichting van KWF was dit slechts 25%.

 

 

Iets geven? Even scannen:

 

Hoewel KWF dit jaar voor het 74e jaar op rij collecteert, is het er door de jaren heen wel moderner op geworden. Zo lopen sinds vorig jaar alle collectanten van KWF met een collectebord met QR-code, in plaats van een collectebus. Doneren werkt heel simpel. Met je smartphone scan je de QR-code die op het collectebord staat, je past eventueel het bedrag aan, en de betaling verloopt vervolgens via iDEAL.

 

 

Meld je aan:

 

Wil je ook helpen om zoveel mogelijk geld op te halen in onze gemeente? 

 

Je bent van harte welkom! Meld je aan via www.kwf.nl/wordcollectant of mail naar kwfgemeentebrummen@gmail.com