Laatste chemo voor Linda Hakeboom.

09-11-2021 10:15Auteur: Hanneke van Houwelingen - ad.nl/showMEZZA Linda Hakeboom

MEZZA Linda Hakeboom.

Foto: Jeanette Huisman.


Documentairemaakster Linda Hakeboom (36) is aan haar laatste chemokuur begonnen. Ze kampt al meer dan een jaar met borstkanker en heeft al meerdere therapieën gehad. ,,Dit is wel een momentje hoor."


Nog twee weken en dan is haar laatste kuur achter de rug. ,,Hopelijk voor altijd," schrijft de documentairemaker op Instagram. De mijlpaal is mooi en spannend tegelijk. In een recent interview in deze krant vertelde Hakeboom dat ze straks haar lijf weer zal moeten leren vertrouwen. ,,Ik ben vooral angstig dat de kanker over een paar jaar weer terugkomt."


De laatste tijd gaat het goed met de filmmaker, bekend van documentaires over presentatrice Nikkie de Jager en zanger Jett Rebel. Vorige week gaf ze nog een update aan haar volgers nadat er op het internet verhalen circuleerden over haar gezondheid die achteruit zou zijn gegaan. ,,Geloof hier alsjeblieft niets van. Tuurlijk ben ik nog onder behandeling en ben ik bij lange na niet de oude, maar er zijn geen nieuwe kwaadaardige cellen gevonden. Naar omstandigheden gaat 't op het moment hartstikke goed met mij. Als het minder gaat en ik dat wil delen, dan horen jullie dat wel van mij," aldus Hakeboom. 


Vorige maand won zij de Televizier-Ster Online voor Linda's Kankerverhaal, haar vlogserie over borstkanker.Linda's Kankerverhaal wint Televizier-Ster Online-Videoserie 2021

Linda's Kankerverhaal wint Televizier-Ster Online-Videoserie 2021.

Foto: Brunopress.

Bron: www.ad.nl