L'Étape Rotterdam by Tour de France (Voorheen Tour de Rotterdam) met startlocatie RWC Ahoy op 16 Juli 2022.

16-07-2022 08:30

 

 

 

 

SAMEN TOUREN TEGEN KANKER:

 
 

Voorheen Tour de Rotterdam.

 
 
 
 
 

 

Mooie routes, gezellige pauzeplaatsen en een sfeervolle finish! Deze Rides op zaterdag 16 juli met 'Tour de France' beleving mag je niet missen!


Gezellig fietsen met kinderen of kleinkinderen, touren op eigen tempo of meefietsen in het peloton. Met afstanden van 25 t/m 125 km is er voor elk wat wils.


De Family Rides komen langs unieke plaatsen in en rond Rotterdam, en ook voor de Tour Rides zijn prachtige routes uitgezet door een afwisselende omgeving. Niet stoppen voor rood licht of ander verkeer? De Peloton Ride begeleidt deelnemers over mooie wegen die speciaal voor hen worden afgesloten.

 

Onderweg kunnen alle deelnemers rekenen op een uitstekend verzorgde pauzeplaats. Hier kan je weer op krachten komen door foerage en ook fietsreparatie is mogelijk. Ook wordt in alle faciliteiten voorzien en is er van alles te beleven bij de gezellige start-/finishlocatie RWC Ahoy*.

 

L'Étape Rotterdam by Tour de France staat in het teken van Samen Touren tegen Kanker: Samen fietsen voor een betere behandeling van kanker. Met als doel: de kwaliteit van leven van alle kankerpatiënten vóór, tijdens en na de behandeling te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat patiënten in goede mentale en fysieke conditie komen en blijven. 

 

 

Lees  hier  meer over dit doel. 

 
 

 

 

 

Datum + Tijd + Kosten:

 

DATUM:

  • zaterdag 16 juli 2022.
 
 
 

FAMILY RIDES 25 KM OF 45 KM: 

 
  • Kosten: € 30,-
  • Kinderen t/m 16 jaar gratis, maar dienen zich wel in te schrijven.
  • Sart tussen 9:30 en 11:00 uur bij RWC Ahoy Rotterdam.
 
 
 

TOUR RIDES 80 KM; 105 KM; 125 KM: 

  • Kosten: € 30,-
  • Start tussen 9.15 uur tot 10.30 uur bij RWC Ahoy Rottterdam.
 
 
 

PELOTON RIDE 120 KM:

  • Kosten: € 37,50
  • Start 9.00 uur, vanaf 08.30 uur opstellen bij RWC Ahoy Rottterdam.
 

 

 

 

Meer informatie:

Voor meer informatie klik hier

 

 

 

 

Inschrijven:


Schrijf je nu in voor de L'Étape Rotterdam by Tour de France Charity Rides. Iedereen die zich inschrijft voor één van de Rides dient akkoord te gaan met de algemene en de deelnemersvoorwaarden. Daarnaast gelden zaterdag 16 juli de eventuele coronamaatregelen die door het RIVM worden voorgeschreven. 

 

 

 

Klik hier om je in te schrijven voor één van de rides.