LINDA HAKEBOOM DEELT DE EVOLUTIE VAN HAAR HAAR VOOR, TIJDENS EN NA DE CHEMOTHERAPIE.

27-10-2021 16:46Auteur: ANNA NEELTJE DE BOER - linda.nl/nieuws/bekend
FOTO LINDA'S KANKERVERHAAL ' LINDA.200

Sinds Linda Hakeboom (36) vorig jaar de diagnose borstkanker kreeg, veranderde haar leven op veel vlakken. Dinsdag deelt de documentairemaker op Instagram welke evolutie haar haar sindsdien heeft doorgemaakt.


In zeven foto's zien we hoe haar kapsel er voor, tijdens en na de chemotherapie uitzag - én hoe (mooi) ze er nu bijloopt.


LINDA HAKEBOOM:


Op de eerste foto zit de documentairemaker ontspannen in de kappersstoel. Het is drie maanden voor de diagnose. 'Ik was me van geen kwaad bewust,' schrijft Linda. Ook deelt ze foto's met dunner wordend haar, met een pruik op tijdens een fotoshoot en van het eerste korte kapsel.


Drie maanden na de laatste infuus-chemo beginnen haar haren weer te groeien. Nu, acht maanden na de laatste chemokuur, is ze tevreden: 'Heel blij met mijn kapsel.' En terecht.


Artikel gaat verder onder de Instagrampost.


'LINDA'S KANKERVERHAAL'


Deze maand won Linda een Televizier-ster voor haar vlogserie Linda's Kankerverhaal. Ook heeft ze onlangs een nieuwe campagne gelanceerd voor borstkanker awareness. Kijk de aflevering van Linda's Kankerverhaal waarin Linda vertelt over het verliezen van haar haar hieronder terug.Voor de Video van dit Artikel klik hier
Bron: www.linda.nl