Linda Hakeboom heeft gemengde gevoelens over operatie.

23-03-2021 15:45Beeld: lindahakeboom


Linda Hakeboom (35) heeft het gevoel dat ze in 'een eindeloze rollercoaster' zit, dat stelt ze op haar Instagram. Morgen 23 Maart 2021 mag de documentairemaakster na een corona-uitbraak in het ziekenhuis eindelijk onder het mes, en daar heeft ze gemengde gevoelens bij. 


    


"Ik heb daar geen zin in, maar wél in het nemen van de volgende stap"
De presentatrice schrijft in een bewogen post op Instagram dat haar emoties alle kanten op gaan. 'Ik ga van huilen maar lachen en alles daartussenin (...) Tijdens de chemotherapie ging dat iedere week zo en nu gebeurt het met wat grotere tussenpozen.'
Miniatuurvoorbeeld            


Lees ook:


    

    

De afgelopen weken is ze enorm aangesterkt en daardoor voelt ze zich lichamelijk beter dan ooit. Maar daar komt verandering in, want via Stories laat de 35-jarige weten dat haar geplande operatie morgen eindelijk doorgaat. "Dus dat is heel fijn en daar ben ik heel blij mee", spreekt ze tegen haar volgers.


Toch ziet Linda er ook wel tegenop, omdat haar lichaam eindelijk een beetje sterker is. Voor haar voelt de operatie dan ook als een stap terug. Linda: "Ook al is het een kleine operatie, ik ga toch weer een beetje een stap terug (...) Ik heb daar geen zin in, maar wél in het nemen van de volgende stap. Dus het is allemaal heel dubbel."
Miniatuurvoorbeeld           


Lees ook:
        

In augustus vertelde Linda de wereld dat ze de diagnose borstkanker heeft gekregen. Sindsdien deelt ze veel rondom haar ziekte, juist ook om bewustzijn te creëren over borstkanker. De laatste tijd is Linda hard achteruit gegaan.
 Miniatuurvoorbeeld           


Lees ook:

Bron: www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz