Linda Hakeboom: 'Ik merk dat mijn lichaam enorm is afgetakeld'.

06-09-2021 19:45
Ondanks dat Linda Hakeboom (35) nog in haar behandeltraject voor borstkanker zit, voelen haar borsten niet langer als een tikkende tijdbom die een bedreiging vormen voor haar lichaam. Dat vertelt ze tijdens een vragenuurtje op 'LINDA.nl.'"Ik heb ook niet het gevoel dat ik er heel anders tegenaan kijk, dat ik ze nog wantrouw of zo""Je hoort wel eens dat vrouwen hun borsten als boosdoeners gaan zien", vertelt Linda. Hoewel het een tijd inderdaad zo was, denkt ze er nu anders over. "Het voelt nu wel weer als veilig gebied. Ik heb ook niet het gevoel dat ik er heel anders tegenaan kijk, dat ik ze nog wantrouw of zo. Wél denk ik, niet terugkomen nu, alsjeblieft."


Berichtjes, bloemen en kaarten: Linda wordt sinds haar diagnose overstelpt met woorden en liefde. "Op dagen dat je je goed voelt zijn alle berichten, vragen en bloemen superlief, maar op een slechte dag is het gewoon overleven. Ik kon toen alleen maar met mezelf bezig zijn." De behandelingen hebben veel impact op haar lichaam. 


"Ik merk dat mijn lichaam enorm is afgetakeld vergeleken met een jaar geleden en ik heb ook wel wat cognitieve problemen", legt ze uit. "Als ik straks weer het gewone leven in moet als 'Linda die net kanker heeft gehad en zich voelt alsof er een stoomtrein over haar heen is gereden', denk ik dat het best lastig is. Daar wil ik wel hulp bij vragen."


In haar vlogs neemt Linda haar volgers mee in haar leven met kanker. Eerder vertelde ze nog dat ze blijft incasseren:


Voor de Video van dit Artikel klik hier
Bron: www.rtlnieuws.nl/entertainment