Linda Hakeboom in diep dal: 'Hoe ga ik dit 6 maanden volhouden?'.

25-06-2021 18:28

Linda Hakeboom zit er even helemaal doorheen. De 35-jarige, bij wie vorig jaar de diagnose borstkanker geconstateerd werd, deelt op haar social media niet alleen haar betere, maar ook haar mindere dagen. En zo'n dag is het vandaag. "Ik voel me gewoon écht klote", vertelt de documentairemaakster in haar Instagram Stories.
"Ik ben gigantisch moe, overprikkeld, mijn lichaam is helemaal in de war"
Onlangs liet Linda weten dat de kanker gelukkig niet terug is, maar dat er wel besloten is nog een ronde chemo te doen omdat er 'altijd een kans is' dat er ergens een kwaadaardige cel in haar lichaam is achtergebleven. Hiervoor moet ze nog zo'n zes maanden speciale pillen slikken, maar ze vraagt zich oprecht af hoe ze dat gaat volhouden. Hoewel de eerste week prima te doen was, is dat inmiddels 180 graden veranderd.


"Ik ben gigantisch moe, overprikkeld, mijn lichaam is helemaal in de war", vertelt de regisseuse aan haar volgers. "Ik zit nu weer op een punt dat ik denk: hoe ga ik dit zes maanden volhouden? Dit hele traject kent zijn hoogtepunten, maar ook zoveel dieptepunten. Het duurt nu gewoon zó lang." 


In augustus vorig jaar werd bij Linda borstkanker ontdekt. In oktober begon de eerste chemotherapie, die ze na vijf maanden in februari afrondde. Toch werden er nog een paar kwaadaardige cellen gevonden, waarop ze nog een ronde chemotherapie onderging.Voor de Video van dit Artikel klik hier
Bron: www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz