Linda Hakeboom ondergaat nieuwe ronde chemo 'best oké'.

12-06-2021 20:31Linda Hakeboom

Beeld: Instagram @lindahakeboom


Linda Hakeboom kreeg deze week een flinke tegenslag te verwerken. De 35-jarige die vorig jaar de diagnose borstkanker kreeg moet alsnog een nieuwe ronde chemotherapie doen, iets waar ze zelf enorm tegen opziet. Maar gelukkig voor de documentairemaakster lijken de bijwerkingen tot nu toe mee te vallen."Misschien bouwt het zich nog op, maar tot nu toe mag ik niet klagen"
Via Instagram Stories laat Linda aan haar volgers weten dat ze inmiddels twee 'porties' van de chemopillen heeft gehad en dat het 'best oké' gaat. 'Ik heb goed geslapen, eigenlijk alleen wat vage misselijkheid', geeft ze aan. 'Misschien bouwt het zich nog op, maar tot nu toe mag ik niet klagen.' 
Linda Hakeboom 

Beeld: Instagram @lindahakeboom


In een eerdere update liet Linda weten dat de kanker niet terug is, maar dat er is besloten nog een ronde chemo te doen omdat er 'altijd een kans is' dat er ergens een kwaadaardige cel in haar lichaam is achterbleven. De regisseuse moet nog zo'n zes maanden de behandeling ondergaan. Wel is hij gelukkig een stukje lichter en gaat het niet om een infuus, maar om pillen die je zelf thuis kan nemen.


In augustus vorig jaar werd bij Linda borstkanker ontdekt. In oktober begon de eerste chemotherapie, die ze na vijf maanden in februari afrondde. Toch werden er nog een paar kwaadaardige cellen gevonden, waarop ze nog een ronde chemotherapie onderging. De presentatrice houdt haar volgers geregeld op de hoogte van haar ziekteproces via haar sociale media en vlogs en doet ook regelmatig in RTL Boulevard haar verhaal.


Voor de Video van dit Artikel klik hier

Bron: www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz