Linda Hakeboom weggestuurd uit ziekenhuis: lichaam te zwak.

11-12-2020 18:45
            

Linda Hakeboom.                             

Beeld Instagram lindahakeboom.                     

Linda Hakeboom (34) is weer thuis na een kort bezoekje aan het ziekenhuis. De documentairemaker zou vandaag een nieuwe ronde chemotherapie ondergaan, maar had niet genoeg witte bloedlichaampjes in haar lijf. Dat vertelt ze via Instagram Stories.
"Op een stomme manier voelt het ook als falen"
Linda vertelt in een reeks video's dat het de procedure is dat je bloedwaardes bekeken worden voor je chemotherapie, om te weten of je lichaam sterk genoeg is voor een nieuwe ronde. Dat was bij de presentatrice niet het geval en daarom werd ze weer naar huis gestuurd.


 "Ik voelde me eigenlijk best wel goed en ik ben goed hersteld na de vorige keer", vertelt Linda. "Dus dit had ik totaal niet verwacht."


Voor nu kan Linda alleen maar aansterken en hopen dat haar lichaam herstelt. "Het schijnt heel vaak te gebeuren", vervolgt ze. "Maar ik had het nog nooit meegemaakt, dus voor mij is het een heel nieuwe ervaring (...) Met dit type chemotherapie zoeken ze compleet de grens op wat je lichaam aankan. Voor mij is die grens dus blijkbaar deze week bereikt."


Ergens vindt Linda het stiekem ook wel fijn, even een week zonder chemo. "Het is niet dat ik daar elke week om sta te springen. Maar op een stomme manier voelt het ook als falen. Terwijl ik hier helemaal niets aan kan doen."


Half augustus kreeg Linda te horen dat ze borstkanker heeft. Eind augustus kwam daar nog meer slecht nieuws bij: er werden ook uitzaaiingen aangetroffen.
Bron: www.rtlboulevard.nl/entertainment/showbizz