Look Good, Feel Better in Inloophuis De Eik te Eindhoven op 31 Augustus 2020.

31-08-2020 10:00

Doe mee met de workshop uiterlijke verzorging voor mensen met kanker, vandaag bij de Eik.
Deze wordt gratis aangeboden door Stichting Look Good Feel Better.


Onder begeleiding van professionals krijg je, samen met medepatiënten, advies over huid- en haarverzorging.


Dit is heel mooi te zien in een filmpje van LGFB op YouTube.


Een goed verzorgd uiterlijk draagt bij aan je zelfvertrouwen. Dit is zo als je gezond bent, maar juist ook als je er door ziekte of behandeling minder goed uitziet. Want niemand wil er ziek uitzien. Stichting Look Good Feel Better steunt mensen met kanker bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze door het geven van workshops, individuele consulten en het verstrekken van informatie en tips & adviezen. Ook organiseren zij trainingen voor professionals uiterlijke verzorging en kunnen zij een bijdrage leveren aan bijscholingsprogramma's voor verpleegkundigen en specialisten. Want wie er goed uitziet, voelt zich vaak ook beter!


Workshops:

In een ontspannen sfeer laat een speciaal getrainde schoonheidsspecialist je stapsgewijs zien op welke manier je je huid het beste kunt verzorgen en welke make-up het beste bij je past. Als je wenkbrauwen uitvallen, leert zij je hoe je deze kunt bijtekenen. Ook is er een haarwerker/kapper aanwezig die laat zien welke pruik goed bij je past. Er is ook gelegenheid om te experimenteren met sjaals en andere alternatieven als je geen pruik wilt dragen. Met de opgedane kennis ga je vervolgens zelf aan de slag. Je krijgt een tasje met cosmeticaproducten mee naar huis.


Door het hele land zijn er ziekenhuizen waar workshops gegeven worden, die veelal bestemd zijn voor eigen patiënten. Per ziekenhuis verschilt de manier waarop je je voor deze workshops moet aanmelden. Voor adressen kun je contact met ons opnemen op 030 - 697 15 11.Data + Tijd:

In 2020 kun je hiervoor terecht bij De Eik van 10:00 tot 12:00 uur op maandag:


  • 18 mei - Gaat niet door i.v.m Coronavirus.
  • 31 augustus
  • 2 november


Aantal deelnemers:

De workshop duurt twee uur en er is plaats voor 12 deelnemers.


De workshop bij De Eik gaat door bij minimaal 8 deelnemers.


Aanmelden:

Aanmelden voor een van deze workshops bij De Eik kan bij voorkeur via het digitale aanmeldingsformulier bij de datum waarop je wilt meedoen. Kijk hiervoor in de agenda op de website van De Eik.


Eventueel telefonisch aanmelden kan ook op 040 293 91 42.


Wil je alsjeblieft bij 'Opmerkingen op het aanmeldformulier' aangeven in welk ziekenhuis je attent gemaakt bent op de mogelijkheid deel te nemen aan deze workshop?


Adres + Tel:

Inloophuis de Eik ,

Klein Tongelreplein 8,

5613 KK Eindhoven.

Tel: 040 293 91 42

E-mail: info@inloophuis-de-eik.nl
Bron: www.inloophuis-de-eik.nl