Loop jij de Vierdaagse voor Longkanker Nederland? Geef je op!

02-06-2022 19:45

 

 

 

 

 

 

Loop jij - of iemand die je kent - de Nijmeegse Vierdaagse van dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juli 2022? En wil je dat combineren met geld ophalen voor patiëntenorganisatie Longkanker Nederland? Kom in actie en maak jouw eigen online collectebus aan en collecteer! Met jouw ingezamelde geld kunnen wij mensen met longkanker en hun familie blijven helpen.

 

Als dank krijg je van ons vier Longkanker Nederland shirts met daarop ‘Wij komen op voor mensen met longkanker’ en ons logo om in te lopen én eeuwige roem via onze sociale media! Loop je niet mee? Steun dan een van de deelnemers met een donatie in een collectebus.

 

Wanneer jij voor ons collecteert maak je voorlichting, belangenbehartiging en lotgenotencontact mogelijk. En dankzij jouw bijdrage versterken we wetenschappelijk onderzoek en kunnen mensen met longkanker en hun familie bij ons terecht met hun vragen. Het opgehaalde geld komt dus goed terecht.

 

Drie jaar geleden organiseerden we voor het eerst een sponsorloop tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Longarts Berber Piet liep toen ook voor ons mee. Er is toen bijna €5.000,- opgehaald!

 

 

Doe mee!

 

Geef je op als deelnemer en we nemen contact met je op. 

 

 

Je kunt ook al jouw collectebus aanmaken en geld ophalen.

 

 

Loop de Nijmeegse Vierdaagse voor Longkanker Nederland.

Maak jouw collectebus aan en collecteer!

 
 
 
 

 

 

 

 

Bron: www.longkanker.nl