Loretta Schrijver voorlopig afwezig bij Koffietijd.

29-03-2022 15:48

 

Auteur: Showredactie - ad.nl

 

 

Loretta Schrijver. 

Foto: Brunopress

 
 
 
 
 
 
Loretta Schrijver (65) zal de komende tijd niet te zien zijn in het RTL 4-programma Koffietijd. De presentatrice is eerder dan verwacht opgeroepen voor een hersteloperatie. Vorig jaar werd Loretta succesvol geopereerd voor darmkanker.
 
 
‘Helaas moeten we tijdelijk weer afscheid nemen van Loretta', valt er te lezen op het Instagramaccount van Koffietijd. Ze moet zich melden in het ziekenhuis voor een hersteloperatie waar haar stoma wordt verwijderd en zal daarom niet de komende tijd naast Quinty Trustfull of Pernille La Lau plaatsnemen in het ochtendprogramma.

Vorig jaar werd Loretta geopereerd nadat bij haar een beginnende vorm van darmkanker werd geconstateerd. In eerste instantie werd gedacht aan een verblijf van een paar dagen in het ziekenhuis, maar vanwege complicaties moest de presentatrice zo’n zes weken blijven.

 

Toen koos Loretta er voor om langer thuis te blijven, omdat de opnames van Koffietijd haar zwaar vielen. ,,’s Ochtends vroeg om 05.30 uur op, om 06.00 uur in de auto zitten, voorbereiden ‘s avonds”, somde ze destijds op. Ook het feit dat het programma live wordt uitgezonden vond de presentatrice toen te pittig.

 

Hoe lang Loretta nu uit de roulatie zal zijn is nog niet duidelijk.

 

Voor de Foto en stukje Tekst van instgram klik hier

 
 
 
Bron: www.ad.nl