Lotgenotenbijeenkomst nabestaanden met Annelies Snijkers bij Toon Hermans Huis Roermond. / Elke derde dinsdag van de maand.

15-02-2022 15:00

 

 

 

 

Lotgenotenbijeenkomst nabestaanden:

 

Weer grip krijgen op je leven.

 

Het Toon Hermans Huis Roermond wil mensen die geconfronteerd zijn met het verlies van een dierbare de gelegenheid bieden om hun ervaringen met elkaar te delen. We organiseren regelmatig lotgenoten-bijeenkomsten, waar binnen de beslotenheid van deze groep, op een vertrouwelijke manier ervaringen uitgewisseld kunnen worden.

 

Tijdens de bijeenkomsten zal stilgestaan worden bij thema’s die voor nabestaanden actueel zijn; het verwerkingsproces en alle emoties die hiermee samenhangen; steun uit de omgeving en onbegrip; weer grip op je leven krijgen enz.  We vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om zijn of haar verhaal te vertellen. Indien gewenst zullen we vervolgens met elkaar nader ingaan op de ervaringen, op een positieve en respectvolle manier, en daarbij proberen elkaar te ondersteunen.

 

 

Data + Tijd:

 

  • Elke derde dinsdag van de maand van 15:00 tot 16:30 uur
 
 
 

Door:

De bijeenkomst wordt begeleid door Annelies Snijkers die veel ervaring met rouw- en verliesbegeleiding heeft en gastvrouw  Filia Laugs van het Toon Hermans Huis Roermond.

 

Kosten:

€ 5,- per bijeenkomst, de eerste keer is gratis

 
 
 

Aanmelden:

Per mail via info@toonhermanshuisroermond.nl of telefonisch via 0475 856 801

 

 
 

Adres + Tel:

Toon Hermans Huis Roermond,

Willem II Singel 17,

6041 HP Roermond.

Telefoon: 0475 856 801

 

 

 

Bron: www.toonhermanshuisroermond.nl