Ludieke ‘smoelenactie’ bij NAC steunt KWF Kankerbestrijding.

16-12-2020 17:02Auteur: Jacques Hendriks - ad.nl/bredaDe spelers van NAC hopen op 29 januari eindelijk weer eens gezichten te zien op de tribunes in plaats van lege stoelen. 

De spelers van NAC hopen op 29 januari 2021 eindelijk weer eens gezichten te zien op de tribunes in plaats van lege stoelen.

Foto: BSR Agency.


BREDA - Smoel op de Stoel. Dat is de naam van de actie die NAC en Swim to Flight Cancer Breda samen hebben opgestart. Op een ludieke manier vragen ze zo aandacht voor kanker.


Geïnteresseerden kunnen voor 15 euro een foto van hun 'smoel' of dat van een vriend of familielid op een stoel in het Rat Verlegh-stadion laten plaatsen voor de wedstrijd NAC-Almere City op 29 januari 2021.KWF Kankerbestrijding:

Van die 15 euro gaat 11 euro rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding, de overige 4 euro dragen bij aan de kosten die gemaakt worden om de foto op een stoel te bevestigen.De actieperiode is gestart en loopt door tot en met 22 januari 2021.Vol stadion:

De gezamenlijke ambitie is om met dit initiatief het stadion ook in tijden van corona weer eens vol te krijgen, zij het met portretfoto's. Tegelijk wordt aandacht gevraagd voor de mensen die met kanker te maken hebben of eraan zijn overleden. Van de 151.885 personen die in 2019 in Nederland zijn gestorven, overleed 31 procent (46.864 mensen) aan kanker en goedaardige tumoren.


Aanmelden kan via de website
Bron: www.ad.nl