Maatregelen bij IntermeZZo inzake CORONA.

11-03-2020 18:47

Gasten van IntermeZZo, mensen met kanker (en hun naasten) zijn soms extra kwetsbaar. IntermeZZo volgt in grote lijnen het ISALA-beleid om besmetting met het CORONA-virus te voorkomen. Natuurlijk bieden deze maatregelen geen garantie.


De maatregelen betekenen voor de gasten van Intermezzo concreet:


  1. Heb je twee of meer van deze verschijnselen: koorts, kortademigheid, verkoudheid, hoesten? Kom niet naar IntermeZZo. Heb je een afspraak staan? Bel deze dan af. Je mag altijd bellen voor overleg of voor een gesprek.
  2. Alle gasten die een afspraak hebben bij IntermeZZo, worden gebeld voor overleg. Dit geldt zowel voor 1:1 afspraken (massage, schoonheidsspecialiste) als voor bijeenkomsten, cursussen enz.
  3. Vrijwilligers/ behandelaren/ workshopleiders/ docenten enz met één van de onder punt 1 genoemde verschijnselen, zijn -uit voorzorg- niet aanwezig op locatie bij IntermeZZo.
  4. We volgen op locatie het protocol van extra goede handhygiëne en schudden geen handen. Maar je bent gewoon welkom.


Met deze maatregelen willen we alert te zijn en zorgvuldigheid betrachten voor onze gasten, vrijwilligers en allen die actief een steentje bijdragen.


Nieuws:

Wanneer de actuele situatie verandert en de maatregelen bij Intermezzo veranderen, volgt een nieuw bericht aangaande CORONA.Bron: www.intermezzo-zwolle.nl/nieuws