Mag je bij kanker Echinaforce tabletten slikken om de weerstand te verhogen?

07-04-2015 17:22

   


Echinacea echinaforce voedingenkankerinfo.nlDaar kan geen uitspraak over worden gedaan. Er zijn geen wetenschappelijke studies gedaan waarin gekeken is naar een effect van Echinaforce op de weerstand bij kanker of tijdens behandelingen zoals bestraling of chemotherapie. Het is ook onbekend of het gebruik van Echinaforce dan veilig is. Een mogelijke ongunstige wisselwerking is niet uit te sluiten. Het gebruik van Echinaforce bij kanker wordt daarom afgeraden.


Wat is Echinaforce?

Echinaforce is een kruidenpreparaat. Het bestaat uit een extract van rode zonnehoed (Echinacea purpurea), een vaste plant uit Noord-Amerika. In tegenstelling tot wat soms wordt gedacht is Echinaforce geen homeopatisch middel, waarbij de mogelijk werkzame stoffen sterk verdund zijn, maar een extract. Echinaforce is te koop bij supermarkt, drogisterij en apotheek. Naast kruidenpreparaten met alleen echinaforce zijn er ook varianten verkrijgbaar waar vitamine C aan is toegevoegd.

Lees verder op de Website..... https://www.voedingenkankerinfo.nl/mag-je-bij-kanker-echinaforce-tabletten-slikken-om-de-weerstand-te-verhogen/  


Bron: www.voedingenkankerinfo.nl