Mannenochtend in Inloophuis "Leven met Kanker" te Woerden. / Elke vierde vrijdag van de maand.

24-01-2020 10:00

Mannenochtend: Inloophuis 'Leven met kanker' biedt de meest uiteenlopende activiteiten en heeft vele gasten maar het merendeel is vrouw. Hoewel mannen ook te maken hebben met de ziekte kanker of met het verlies van een dierbare, blijkt dat zij vaak minder goed aansluiting vinden of andere interesses en behoeftes hebben.


Daarom start Inloophuis 'Leven met kanker' met een speciale Mannenochtend op de vierde vrijdagochtend van de maand.


De eerste keer is op vrijdag 24 januari 2020 om 10:00 uur dan staat er een bedrijfsbezoek bij Bakkerij van Leeuwen op het programma.


De ochtend is onder leiding van Henk Burggraaf.


Bij een enkele activiteit zoals wandelen op maandag, Tai-Chi of de muzikale zondagmiddag sluiten de mannen zich graag aan, maar daar blijft het bij. Mannen zijn toch minder van het creatieve en het met elkaar om tafel zitten om zomaar wat te praten. Daarom gaan ze er op uit om bijvoorbeeld een bedrijf te bezoeken met de start en afsluiting altijd in het Inloophuis. Deelnemers kunnen ook hun eigen ideeën inbrengen.


Na de koffie in het Inloophuis gaan de mannen onder leiding van vrijwilliger Henk Burggraaff naar Bakkerij van Leeuwen voor een rondleiding en uitleg door Dick van Leeuwen. De afsluitende kop koffie is wederom in het Inloophuis. Op deze manier wordt het nuttige met het aangename verenigd waardoor het Inloophuis verwacht meer mannen een plek te kunnen bieden.


Zin om mee te gaan?

Kom dan naar ons Inloophuis aan de Wilhelminaweg 12 in Woerden op vrijdag 24 januari 2020. De ochtend is van 10.00 tot 12.00 uur.


Meer informatie vragen of aanmelden kan uiterlijk op donderdag 23 januari telefonisch op 0348-447643 of 06-14004496 of via: info@inloophuislevenmetkanker.nlDe twee mannenochtend is op 28 februari 2020.

Bron: www.inloophuislevenmetkanker.nl