Marikenhuis dicht tot 6 April 2020 i.v.m Coronavirus.

18-03-2020 09:55

MARIKENHUIS DICHT TOT 6 APRIL 2020:


Alle activiteiten en bijeenkomsten tot 6 april afgelast.

In verband met het Coronavirus is besloten het Marikenhuis  te sluiten voor alle activiteiten en bijeenkomsten vanaf maandag 16 maart tot maandag 6 april 2020.


De regering roept iedereen op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken om verspreiding van het Coronavirus te beperken. Voor ons betekent dit dat we het activiteitenprogramma van het Marikenhuis opschorten tot maandag 6 april. Ook individuele gasten kunnen in deze periode niet in het huis terecht.


  • Heeft u toch behoefte aan een gesprek, stuur dan een mail naar info@marikenhuis.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Voor vragen over Kanker en leefstijl belt u naar 06-50590053 (Gina Beijen)Houdt u onze website in de gaten voor verder nieuws omtrent ontwikkelingen in het Marikenhuis i.v.m. het Coronavirus.


We hopen er op dat we iedereen zo spoedig mogelijk na 6 april 2020 weer kunnen ontvangen in het Marikenhuis.


PS:

  • Op www.thuisarts.nl vindt u altijd de meest actuele adviezen tegen het coronavirus.
  • Op de website www.kanker.nl kunt u chatten of telefonisch vragen stellen over zaken die u als patiënt of naaste bezig houden. Bijvoorbeeld net na de diagnose, maar ook op andere momenten van de ziekte. Ook bestaat de mogelijkheid om lotgenoten online te ontmoeten.Bron: www.marikenhuis.nl