Mario veilt ‘Cherry Moon’-ticket ten voordele van Kom op Tegen Kanker: “Eerbetoon aan mijn overleden vrouw Kim”.

13-09-2019 12:15


Auteur: Yannick De Spiegeleir - hln.be/in-de-buurt/lokerenMario en Kim stapten dit voorjaar nog in het huwelijksbootje.

Mario en Kim stapten dit voorjaar nog in het huwelijksbootje.

Foto: rv.Lokeren: In eventlocatie Radar vindt zaterdag de eerste editie plaats van Cherry Moon: Return to homebase. Mario Baeck was in het verleden een trouwe bezoeker van de legendarische discotheek, maar hij verloor begin deze week zijn vrouw Kim aan kanker. "Als eerbetoon aan haar verkoop ik mijn ticket voor het Cherry Moon-feest aan de hoogste bieder. De opbrengst gaat integraal naar Kom op Tegen Kanker."


Kim Baert vocht al anderhalf jaar tegen kanker, maar dit voorjaar kon ze toch nog met Mario in het huwelijksbootje stappen, maar begin deze week verloop de dappere vrouw de strijd tegen haar ziekte. "Eén van haar grootste wensen was ook dat ze nog een rit mee kon maken met een motorclub. Dankzij haar nichtje Chayenna kon ze die wens ook verwezenlijken met motorclub 'F*cking Illness'. Zij zullen zaterdag 14 Sep 2019 ook aanwezig zijn op haar begrafenis en daar ben ik hen heel dankbaar voor", zegt Mario.Chayenna (derde van rechts) regelde voor Kim (centraal) vorig jaar een rondrit met een motorclub.

De Spiegeleir Chayenna (derde van rechts) regelde voor Kim (centraal) vorig jaar een rondrit met een motorclub.

Foto Yannick.Als trouwe fan van Cherry Moon had Mario al maanden uitgekeken naar het 'Return to Homebase'-feestje in Radar zaterdag. "Door het afscheid van mijn vrouw ga ik daar uiteraard niet naartoe, maar ik verkoop het ticket wel aan de hoogste bieder ten voordele van Kom op Tegen Kanker. Ik zal ook goed zorg dragen voor de kinderen. Dat heb ik haar beloofd."


Wie een bod wil uitbrengen kan dat via het Facebookprofiel van Mario Baeck.


De uitvaart van Kim vindt zaterdag 14 Sep 2019 plaats om 13.30 uur bij uitvaartcentrum Van Lent in de Bleekmeersstraat.Bron: www.hln.be