Maritieme shop Stellendam doneert Kerstcheque aan KiKa G-O.

16-12-2019 21:0916 december 2019, Stellendam - Kees Witte, ambassadeur KiKa Goeree-Overflakkee vertelt: "Ben afgelopen donderdagmiddag bij Cooperatie Westvoorn in Stellendam geweest en heb daar een Kerstcheque van maar liefst €1000,00 euro voor KiKa in ontvangst mogen nemen. Fantastisch dat manager Peter Grinwis zich weer zo inzet voor dit mooie doel!"


Lees hieronder verder.  Maritieme shop Stellendam doneert Kerstcheque aan KiKa G-O       

 


Vervolg:

De maritieme shop in Stellendam heeft ook een vestiging in Vlissingen. Kees Witte werd uitgenodigd in Stellendam. Peter vertelde Kees: "...dat bijna iedereen wel te maken heeft met kanker, ook in mijn familie en kennissenkring en dat het voor kinderen helemaal erg is als zij worden geraakt door deze ziekte." Kees: "Daarom vinden zij het belangrijk om in plaats van Kerstpakketten te kopen, een bedrag te geven aan KiKa. Dus net als de voorgaande keren hebben de leden besloten om geen kerstpakket te ontvangen maar dit bedrag aan KiKa te schenken. En het is zeker niet de eerste keer dat ik een bedrag van hun mag ontvangen voor KiKa! Geweldig toch!"


Coöperatie Westvoorn is een rots in de branding voor de visserij, pleziervaart en de maritieme sector. Al meer dan 30 jaar. Aan vele (maritieme) ondernemers in Nederland en over de grens leveren wij alle denkbare benodigdheden, zoals watersportartikelen, gereedschap, kleding, accu's en touwen.

                              

                     

   

Bron: www.igo.nl/nieuws/algemeen