Matt (9) genezen van hersentumor en nu in actie voor KiKa.

02-04-2019 18:03Rotterdam, Matt was nog maar 4 toen er bij hem een hersentumor werd ontdekt. Hij weet maar al te goed hoe verschrikkelijk het is om ziek te zijn.  Daarom komt hij nu in actie voor andere kinderen met kanker en rent mee met Run for KiKa Rotterdam op 19 mei 2019 in het Zuiderpark. Matt legt uit waarom hij in actie komt: "Ik loop mee met Run for KiKa in Rotterdam, omdat kindjes niet ziek mogen zijn, maar buiten moeten spelen." Hij is zelf inmiddels schoon verklaard, maar leeft nog wel altijd met de gevolgen van de zware behandelingen. Door de operaties heeft hij namelijk hersenschade opgelopen.


Team Matt 4 KiKa is een team van familie en vrienden die samen in actie komen tijdens Run for KiKa Rotterdam. Oma Anneke startte het team zes jaar geleden: "Ik wilde iets betekenen voor de zieke kinderen en kon niet langer machteloos toekijken. Meedoen en geld ophalen voor Run for KiKa is sindsdien een vaste prik."


Kom net als Matt in actie:

Matt roept iedereen in Rotterdam en omgeving op mee te rennen: "Ren mee met mij zodat kinderen niet meer ziek hoeven te zijn." Voor de zesde keer doet Team Matt 4 KiKa mee met Run for KiKa in Rotterdam om zoveel mogelijk geld op te halen voor kinderen met kanker.


Run for KiKa Rotterdam:

In het Zuiderpark vindt op zondag 19 mei 2019 alweer de negende editie plaats van Run for KiKa Rotterdam. Er is keuze uit de 5 of 10 kilometer en voor de kleintjes is er de KidsRun.


Inschrijven voor Run for KiKa kan via www.runforkika.nl/inschrijven   


Het sponsoren van Team Matt kan via www.runforkika.nl/teammatt4kika  
Bron: www.igo.nl